Kutak za trudnice

ma haos :lol:

ja sam ok, nestrpljiva
danas 37+4....ide a nikako da dodje :lol:
imam utisak da sve sporije prolazi vreme
malo mi je frks kako cemo se uhodati i prilagoditi..i tako
klasika
imam utisak da mala ima nameru da ostane i posle termina unutra :lol:
tu i tamo se protegne,malo me ubode u pupak malo se mrdne i kao nista
kontrakcije se smirile u odnosu na pre(naopako skroz)
i tako...

mama mi dolazi 30og, videcu je posle 8 godina pa i to jedva cekam
iskocila bih iz svoje koze nekad :lol:
dve osobe koje ne mogu da docekam a ne mogu da uradim nista da malo ubrzam celu stvar :lol:

- - - - - - - - - -

nnnooouuu.....nou nou nou :kafa:

- - - - - - - - - -

:lol:
То је баш дивно - дочекаћеш две драге особе... Разумљиво је што си нестрпљива :)
Љубимо те :*

k0lika je vama beta bila na pocetku i kada ste je radili....?
meni je danas sa 5+1, beta hsg 1101
nesto mi je to malo.... ili tripujem, volela bih da tripujem
s valdetom sam je ranije radila oko 4+5 i bila 2300, ili 2400 cak...
bas sam se nesto srozala sada....

jos 15 dana do termina :eek:
dal je moguce da mene hvata frka tako,ko da je prvi put?
hocu da mi novka, suza i ostale koje su vise puta to prosle kazu jel sam odlepila ili je to normalno

Poslednja izmena:
Ja bih ljudima koji imaju blizance priznala duple godine zivota i duple godine staza. :)

Znamo par koji ima devojcicu od 7 godina, i sad dobiju TROJKE.
Tata radi, dete krenulo u prvi razred, majka ima pomoc dve zene,
i kazu da i dalje ne znaju gde se nalaze

- - - - - - - - - -

Sile, ja kombinujem samo sto kasnije da se porodim, da vise ispita skinem s dnevnog reda :mrgreen:
Januar mi je prebukiran! :)

Bas mislim na tebe jesi jos kuci. Ako je dete u zabavistu,probaj malo da odremas.
Ej, a jel ti cekas da krene porodjaj,pa onda u bolnicu,a? Mogu da zamislim kako si vec nestrpljiva

ma kakvo zabaviste, subota je :lol:
subota mi je najgori dan uvek
uvek se potrefi da me cima nocu nesto...te irina te beba,te bolovi neki,nocas u zelucu,te grcevi u nogama itd
pa se probudi u 7 ko vampir i nece vise da spava
i tako
subote su haos
al mm je bio sa njom pa sam odspavala kolko tolko

da, cekam da pocne pa idem...treba na kontrolu sledece nedelje da odem,, na ctg i UZ i mozda i rucni pregled, nisam sigurna,mada on preko uz vidi jel otvoreno i sta ti ja znam...nemam pojma vise nista
od juce imam neke kao kontrakcije,sve se nadam krenuce nesto a nista se ne desava

ovaj stomak me cini potpuno nesposobnom...ni sa detetom ne mogu da se igram
i nervozna sam u pm

Bila sam kod dr. Gestacijski mešak, u uterusu je, sve ok za sada izgleda, da dodjem za dve nedelje da vidimo otkucaje srca :)
Ovaj UZ je radjen "na kvarno" ... bilo je osvrt levo, osvrt desno, nigde nikoga, aj upadaj za sekund samo da vidimo sondom kakvo je stanje stvari. Bez uputa, bez zakazivanja, samo na brzaka da vidimo jel u uterusu i jel ok sve. :lol:
Eto tako, u ponedeljak moram da zakažem sledeći UZ, dr reče za dve nedelje, ali videćemo kada ima slobodnih termina.

28+koji dan

ja sam sada cini mi se kilavija nego sto sam bila u prvoj

- - - - - - - - - -

Drage moje, eto mene posle nedelju dana i vidim pravi se zurka u porodilistu. Ako ako samo da vam sve prodje brzo i lako. Draga Neo wolf, ja sam tek 9 nedelja i kilava kao niko i to pocinje da me nervira tako da te razumem. U prvoj trudnoci sam prva tri meseca letela na sve strane a sada me sve boli, pa prokrvarila na pocetku i ostali cirkuski repertoar. Drzi se. Kazu u drugoj trudnoci lakse kad kod mene kilavije. Nego ima li ko savet - Visegradska ili Zvezdara? Jos ako neko ima iskustva sa pojedinim lekarima znacilo bi mi jer se dvoumim izmedju dva lekara a za 4 nedelje mi planiraju serklaz. Ljubac za sve

ja danas posle podne imala jednom onako malo rozikastog sekreta, bledo roze, jednom malo curnulo na ulozak....
vise nema, sad je opet ok....
ne svidja mi se, naravno, uz betu koja po mom misljenju jeste malo niza, al ok, necu da panicim....
nemam bolove, tj imam samo povremeno neko ziganje i prosli put sam imala takav sekret u vreme kad treba inace da dobijem.... valjda dok se hormoni malo ne regulisu....
uglavnom, trudna sam, dok se ne dokaze suprotno :D
ponedeljak mi je nikad dalji, majke mi....

Svecano se zaklinjem ovde na temi, da vise nikad popiti tothemu necu!!!
Zamalo da se ispovracam na sred radnje!!!
U prvoj sam je pila sa vodom, i nista.
Sad, jos je pijem sa cedjenom narandzom, hocu da umrem, kao sonu kiselinu da sam popila!!!
Stomak pece boli u 3pm cim popijem(jos sam na svoju ruku pocela svaki drugi dan, umesto svaki),
Taman dodjem sebi, usla u radnju, kad me je uhvatila mucnina, glava boli, povraca mi se, stoji mi bre vec u ustima,
preznojala se, pa se najezila, pa prebledela... muz me gleda i ne veruje...

Sad cu da je bacim u smece i bas me briga i za gvozdje i za hgb, ma za sve!

Cicak i meni je to cudo pravilo mucnine u prvoj trudnoci da mi oci ispadnu, zato mi doktorka sa opste prakse prepisala ferum tablete za zvakanje. Nisu naj prijatnije ali nisu ni priblizno ogavne kao tothema

kantarion ne sme u trudnoci, pogotovo na pocetku.
Mislim, ne sme. Sve sme ako mora, ali nije preporucljiv.
Meni ni caj od kantariona nisu dali da pijem na pocetku trudnoce a bas sam bila nervozna

pS. inace nikad u zivotu nisam ni probala kantarion, neko mi predlozio. Mama cini mi se. Ja pitala dr, ona kaze Ne!

Cicak, kantarion ne sme da se pije ali kao vaginalete sme u prvom trimestru ukoliko je pojacan sekret. Tako mi rekla dva lekara ginekologa i farmaceut samo naglasili nikako da se pije. On obnavlja sluzokozu ali koristiti maks 5 vaginaleta

Back