vasilije2013
Zainteresovan član
- Poruka
- 231
Preteraste ga ljudi...
Nego jel smeju trudnice na bazen?![]()
Ja ti draga, više ništa ne smem ni napisati, loše se završilo prošli put
Pozdrav i sve najbolje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preteraste ga ljudi...
Jexy, znam da ti nije lako ali probaj tamo da se odmoris. Uzmi neko lako stivo, neke lagane knjige, mozda cak i casopis "Najlepse ljubavne price", hehe. Tamo ces upoznati neke zene koje leze mesecima pa ce ti biti lakse, ali nemoj da te smaraju teskim pricama. Lepo je znati da su dr pazljivi i da ce te propratiti i cuvati. Ti si Jexy vuk, ima da i' oduvas. Drz' se![]()

Ponela sam "50 nijansi sive"![]()

Preteraste ga ljudi...
Ponela sam "50 nijansi sive"![]()

Odavno se dogovaramo da idemo u morahalom na bazene, zato pitam
I sad mi se bas ide, plivanje me relaksira
Sto se tice ovih gradskih bazena, tu necu
PS. Jutros ponovo boli nos, izmedju ociju, nepce... muz kaze sinusi, idi kod lekara
meni se tako ne ide...
jel se lece ti sinusi?(nisam nikad imala probpema sa njima)
Sta cu ici kod dr.ako mi nece dati nikakav lek jer sam trudna?
Jel bi ste vi isle?
Odnosno ne bih radila sto ti radis
I nisu sinusi cudom probudjeni u 27 godini u avgustu, vec infekcija gornjih respiratornih putOva.

cickava za grceve magnezijum obavezno svaki dan....ja ga pijem i dodatno i sa vitaminima pa opet ponekad hoce da me malo stegne ali smesno u odnpsu na ono kad ne pijem
a i mene smara ova kila....juce sam ustala nezgodno i isskocila je jps vise i nesto se desilo,nisam mogla da funkcionisem od bola
uzas....malo me brine sta cu kasnije kad beba bude jos veca
kontrakcije me opet zezaju nesto i boleo me stomak juce skroz dole....kilava brate mili uzas....fuj
viruss neki napao imene i malu i mm-a
nocas me mala zezala pa sam ko zombi
tako da znas ima nas jos kilavih
svaka cast novki za cetvoro...ja bi se raspala do cetvrte trudnoce ahahah uzas...prvi put mi bilo kul...a sad.....haos
4d mi je u petak cich
Jeste da je po ceo dan, ali sta cu