nidzolina
Zainteresovan član
- Poruka
- 410
Nije opasno pošto ih je preležala, kažu dr.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Cim je nema..ja dobila informaciju da moze biti opasno cak i ako ih je prelezala pa da proverim. hvala.
Neizreciva se sigurno porodila do sad, sta mislite?Cim je nema..

jel u trudnoci sme da se pije jabukovo sirce...ono, jedna kafena kasicica u 2 dl vode?
novka?
ako sme,to je super za imunitet lilava
mada ne vidim sto ne bi smelo...![]()

)Smes,ja sam pila ceo osmi i deveti mesec u prvoj trudnoci zbog gorusice.
Svako jutro na prazan stomak sam pila jednu casicu za rakiju jabukovog sirceta i onda zalijem sa malo vode ...Odlican lek protiv gorusice...![]()
ma super za njega
ja sam se nagledala 'divnih' spina bifida kod dece ometene u razvoju
i hvala, ali ne bih poslusala tvog opustenog doktora, jer to kakva ce klinicka slika biti ako dodje do nje, jedva primetna ili ona najteza niko ne zna....

Ja sve čekam da neko javi da se Neizreciva porodila...
Delim tvoje misljenje
Inace sam bolesna, kijavica , blaga temperatura vec nedelju dana, dali su mi antibiotike ali ja ih ne pijem, sve se nadam izboricu se ali bas sam sebana![]()
stvarno odlicno za imunitet...
ja to sad pijem samo u to dodam i kasicicu meda
Keko, ja to pitam za lilavu,ja jos nisam....ili jesam
znacu tek za desetak dana (al se vuce taj drugi deo ciklusa)

ali eto opet prilike da se druzim sa trudnicama...imam pitanjce...cao devojke...na ovoj temi me nije bilo bas bas bas dugo par godinaali eto opet prilike da se druzim sa trudnicama...imam pitanjce...
sada sam14 nedelja uzimala sam flnak dok ga nisu povukli iz prodaje e sad ne znam koje vi vitamine pijete i sta uzimat dodatno zanima me vreme je da krenem da pijem nesto al zaista ne znam sta je trenutno najbolje...
divne vesti, kvik.. 

cao devojke...na ovoj temi me nije bilo bas bas bas dugo par godinaali eto opet prilike da se druzim sa trudnicama...imam pitanjce...
sada sam14 nedelja uzimala sam flnak dok ga nisu povukli iz prodaje e sad ne znam koje vi vitamine pijete i sta uzimat dodatno zanima me vreme je da krenem da pijem nesto al zaista ne znam sta je trenutno najbolje...
supercao devojke...na ovoj temi me nije bilo bas bas bas dugo par godinaali eto opet prilike da se druzim sa trudnicama...imam pitanjce...

ili ja nesto opet mesam?

mi sad ostale,da je pratimo 
ja sam mislila da smo kvi i ja bile zajedno![]()
mislila sam i za kvinsi,pa nije
prolupala sam
znam da su bile zvezdanka, novka, kis, kameron, keka, alisa,...snezana, valjda wenerica...ne secam se vise
pun kutak bio,bas je bilo veselo
evo keka se vratilami sad ostale,da je pratimo
![]()