Kutak za trudnice

jel u trudnoci sme da se pije jabukovo sirce...ono, jedna kafena kasicica u 2 dl vode?
novka? :lol:
ako sme,to je super za imunitet lilava
mada ne vidim sto ne bi smelo... :think:

Smes,ja sam pila ceo osmi i deveti mesec u prvoj trudnoci zbog gorusice.
Svako jutro na prazan stomak sam pila jednu casicu za rakiju jabukovog sirceta i onda zalijem sa malo vode ...Odlican lek protiv gorusice...:zper:

мени је у трудноћи много помагало јабуково сирће да идем у вц, дапростите
пила сам по једну супену кашику сирћета и заливала га водом и---чекам резулттате

ma super za njega
ja sam se nagledala 'divnih' spina bifida kod dece ometene u razvoju
i hvala, ali ne bih poslusala tvog opustenog doktora, jer to kakva ce klinicka slika biti ako dodje do nje, jedva primetna ili ona najteza niko ne zna....

nisam ga poslusala,pa opet nema garanta :neutral:
pijem pivski kvasac i folnu svako jutro...

nego moze li mi neko reci kada bi se trebala javiti na sledecu kontrolu?
odnela sam rezultate dabl testa, receno je da je sve ok i nije rekao kada da se javim sledeci put :confused:

- - - - - - - - - -

meni za mucninu nista ne pomaze, smrsala sam 3 kg a jedem 10x dnevno, stvarno se trudim da unesem sve sto treba,
sada se i zdravije hranim bez belog hleba i gluposti

- - - - - - - - - -

Ja sve čekam da neko javi da se Neizreciva porodila...

mora da se porodila do sada :D

bila na uz u 22 + 2 nedelji i nije se video pol, beba je bila okrenuta gore glavom i skupila noge tako da se nije videlo, inace sad sam u 26 nedelji ne znam kad je sledeci uz, tek mi je zakazan obican pregled za 22 mart

- - - - - - - - - -

Delim tvoje misljenje :D

Inace sam bolesna, kijavica , blaga temperatura vec nedelju dana, dali su mi antibiotike ali ja ih ne pijem, sve se nadam izboricu se ali bas sam sebana :(

i ja sam bila bolesna pre koji dan i proslo me je bez lekova, nisam ni htela da idem zato sto po njima nikad nisam dovoljno bolesna za lekove, tako da ovaj put nisam isla da ne bi pokupila jos neki dodatni virus, inace samo caja i limuna dosta i procice

cao devojke...na ovoj temi me nije bilo bas bas bas dugo par godina :) ali eto opet prilike da se druzim sa trudnicama...imam pitanjce...
sada sam14 nedelja uzimala sam flnak dok ga nisu povukli iz prodaje e sad ne znam koje vi vitamine pijete i sta uzimat dodatno zanima me vreme je da krenem da pijem nesto al zaista ne znam sta je trenutno najbolje...

cao devojke...na ovoj temi me nije bilo bas bas bas dugo par godina :) ali eto opet prilike da se druzim sa trudnicama...imam pitanjce...
sada sam14 nedelja uzimala sam flnak dok ga nisu povukli iz prodaje e sad ne znam koje vi vitamine pijete i sta uzimat dodatno zanima me vreme je da krenem da pijem nesto al zaista ne znam sta je trenutno najbolje...

:klap: divne vesti, kvik.. :zag:

..ja sam pila materna kompleks, mozesh i oligovit za trudnice, mozesh i mamavit (mada su se na njega mnoge mame zalile da im nije prijao zelucu..)..
..ja sam pila i omega3-omega6 dodatak..opet je bilo koji dobar, mada ih ima bash za trudnice..

ja samo folnu i pivski kvasac tablete ... mislila sam ekomer :confused:
ostalo uzimam iz ishrane ...

nego citam da je beba od neizrecive 5kg teska,
videla sam joj slike, nigde nije otislo osim u stomak pa se razmisljam kako li je beba toliko porasla :zima:
ona i nije mogla nikako drugacije da se porodi nego carskim rezom :zima:
:zima:

:D :heart: super
ja sam pila richlife prenatal

Kvi, divne vesti :cmok:

Drzim palceve da sve prodje bez trzavica, da ti porodjaj bude lak i brz.

Koliko je starije dete? Mislim da smo zajedno bile trudne po prvi put :think: ili ja nesto opet mesam?

ja sam mislila da smo kvi i ja bile zajedno :lol: :rumenko:
mislila sam i za kvinsi,pa nije :lol:
prolupala sam
znam da su bile zvezdanka, novka, kis, kameron, keka, alisa,...snezana, valjda wenerica...ne secam se vise
pun kutak bio,bas je bilo veselo :heart:
evo keka se vratila :per: mi sad ostale,da je pratimo :whistling:

ja sam mislila da smo kvi i ja bile zajedno :lol: :rumenko:
mislila sam i za kvinsi,pa nije :lol:
prolupala sam
znam da su bile zvezdanka, novka, kis, kameron, keka, alisa,...snezana, valjda wenerica...ne secam se vise
pun kutak bio,bas je bilo veselo :heart:
evo keka se vratila :per: mi sad ostale,da je pratimo :whistling:

Pa da, dobro se ja secam. To su deca rodjena u 2010toj. Moj termin je bio 05.05.2010. pa sam se druzila sa vama u tokom mog prvog trimestra, pa dok nisam ponovo ostala trudna, porodila se i sada ponekad svratim da vidim sta se desava :rumenka:

Bilo bi red da se staro drustvo ponovo okupi :whistling:

Back