ja sam išla, tražila sam tako. Koliko sam ja videla, u Betaniji ti po difoltu daju totalnu, ja sam najavila da hoću ovu.
ne znam, moje iskustvo porođaja je da sam jednog zakazanog dana, kad je bilo 38+0 nedelja, (moglo je komotno i koji dan više, ali ajde...) otišla u Betaniju da mi izvade bebu...
malo je čudno, nemam pojma šta je kontrakcija npr. Nisam ih nikad doživela, ali jesam tripove da ih imam

Jednom samo onu lažnu, ali i to je daleko od onog kad opisuju... jako tvrd stomak, itd.
Što se tiče spinalne, moje iskustvo je super, pored mene su dve išle pod opštu, komirane su bile posle 2 dana... Sve traje max 20 min, od čega najviše ode na ušivanje. (u 8 mi dala anesteziju, u 8.12 se rodio Nikola)
Dr mi pričao sve vreme šta radi+ to je dr koji mi je vodio trudnoću u Betaniji. Smejali se

Za NSađanke, mene su upozorili, čak i sam dr, da je jedna od žena anesteziologa katastrofalno loša, to tamo svi znaju, pa treba izbegavati njenu smenu. Ne sećam se imena,ali raspitaj se malo, o tome svi pričaju...
i dobila sam dobar savet, piti što više vode posle spinalne, da se što pre izbaci anestezija, kakteter se punio samo tako

i stvarno me glava nije bolela, mučninen i to što pričaju...
u 8 ujutru bio carski, negde oko 5 mi se vratio osećaj u nogama...
e jedino to je bilo staršno, samo što se vrati, teraju te da hodaš po sobi (nemasmajlijadaobjasnitajosećaj)...
kao tako se brže oporavljaš... pa kao da je važno dan ili dva duže ležiš... ej kao da je trkanje kad ćeš pre kući! ja sma se u utorak porodila, u petak su hteli da me puste, ali Nikola "im bio malo žućkast" pa smo ostali do subote da još jedan dan provere bilirubin...
evo ga sinček, probudio se, odo