neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
Da li se nekoj od vas desilo da je u 8 nedelji i da nema jos srcane radnje?tj da li je moguce tako kasno,da trudnoca lepo raste al jos nisu uoceni bebini otkucaji?i da je sve bilo ok posle? Znam da sam pune 6ned se cuje...bar je tako kod mene bilo...hvala vam puno...
mozda je kasnije bila ovulacija....
ja sam juce prestala sa lekovima, danas smo 37+0 i ceo dan kontrakcije, pomalo bolnee, neredovne i kratkotrajne, nocas imala sukrvicu od vaginalnog pregleda i uzimanja cervikalnog brisa....u principu dosta mi je svega....
ma vise i ne mirujem i ne pazim....setala sam juce i imali smo i malo sexa posle skoro 2 meseca
...izveo me muz malo u kafic na vecericu...nocas bez kontrakcija. videcemo danas....
...sve zivo me boli, jedva hodam, voda mi je pocela praviti probleme i jedva cekam da se porodim....

znam da je njemu fino ali po uz vec bi trebao je da je preko 3500 g i bojim se da necu moci prirodno da se porodim....uzana mi je karlica a on je glavonja....mada, ko me pita, bice kako mora....
i ja....evo mene iz bolnice.....imam bolove i kontrakcije celo prepodne, kaze dr za dan, dva, tri, blizu smo ali nije alarmantno.....1.54-2 prsta otvorena....
i misljenje si stvorila na osnovu cega?.....jel to samo uzimanje ili neuzimanje vitamina utice na bebu ili je to grupa silnih faktora?.....