Kutak za trudnice

Da li se nekoj od vas desilo da je u 8 nedelji i da nema jos srcane radnje?tj da li je moguce tako kasno,da trudnoca lepo raste al jos nisu uoceni bebini otkucaji?i da je sve bilo ok posle? Znam da sam pune 6ned se cuje...bar je tako kod mene bilo...hvala vam puno...

mozda je kasnije bila ovulacija....

ja sam juce prestala sa lekovima, danas smo 37+0 i ceo dan kontrakcije, pomalo bolnee, neredovne i kratkotrajne, nocas imala sukrvicu od vaginalnog pregleda i uzimanja cervikalnog brisa....u principu dosta mi je svega....:roll:

Hvala neizreciva..nadamo se da je tako...drzi se jos malo,i eto beban..ovo me podsetilo na mene od pregleda prokrvarim i posle nedelju dana se porodim,mislim da ces brzo...sad si vec usla u 9mes..ja sam se sa drugim sinom porodila u samom ulasku u devetom (37+3)a sa drugim skoro u terminu...

Hvala neizreciva..nadamo se da je tako...drzi se jos malo,i eto beban..ovo me podsetilo na mene od pregleda prokrvarim i posle nedelju dana se porodim,mislim da ces brzo...sad si vec usla u 9mes..ja sam se sa drugim sinom porodila u samom ulasku u devetom (37+3)a sa drugim skoro u terminu...

:) ma vise i ne mirujem i ne pazim....setala sam juce i imali smo i malo sexa posle skoro 2 meseca :rumenko:...izveo me muz malo u kafic na vecericu...nocas bez kontrakcija. videcemo danas....

:) jos smo 2 u 1....moj sin uziva, ctg je odlican i boli ga uvo da izadje napolje....za par dana smo punih 38 nedelja i bicemo terminska beba izgleda, i pored kontrakcija i predhodnih komplikacija....:lol:...sve zivo me boli, jedva hodam, voda mi je pocela praviti probleme i jedva cekam da se porodim....

Ih muz je sad vec velik covek :) Dok rastu, vodolije su roditeljima cista zabava :) Dovlace kucice, macke, razne prijatelje, bave se plivanjem, fudbalom, pa macevanjem, pa pametuju, analiziraju, imaju velike ideale, rade kao crnci, pa onda lencare iz principa...i tako...bar ove koje je ja znam :) Mnooogo volim vodolije

Ih muz je sad vec velik covek :) Dok rastu, vodolije su roditeljima cista zabava :) Dovlace kucice, macke, razne prijatelje, bave se plivanjem, fudbalom, pa macevanjem, pa pametuju, analiziraju, imaju velike ideale, rade kao crnci, pa onda lencare iz principa...i tako...bar ove koje je ja znam :) Mnooogo volim vodolije

:zper: i ja....evo mene iz bolnice.....imam bolove i kontrakcije celo prepodne, kaze dr za dan, dva, tri, blizu smo ali nije alarmantno.....1.54-2 prsta otvorena....

Pa. baš mi i ne zvuči preterano zabavno...
Moj malac je vodolija i upravo shvatih da o tom znaku zapravo ništa ne znam :) Ćera mi je ovan, a o ovnu dosta znam jer je mojoj ćeri mama ovca... mislim ovan takodje :lol: A muž je u znaku riba. Super smo se okupili, društvance malo ali odabrano - po horoskopu niko ni sa kim ne može, a mi zapravo jako lepo funkcionišemo svi skupa :D
Nema veze, ionako ne verujem u taj 'oroskop, pa ni za ič :lol:

Pa. baš mi i ne zvuči preterano zabavno...
Moj malac je vodolija i upravo shvatih da o tom znaku zapravo ništa ne znam :) Ćera mi je ovan, a o ovnu dosta znam jer je mojoj ćeri mama ovca... mislim ovan takodje :lol: A muž je u znaku riba. Super smo se okupili, društvance malo ali odabrano - po horoskopu niko ni sa kim ne može, a mi zapravo jako lepo funkcionišemo svi skupa :D
Nema veze, ionako ne verujem u taj 'oroskop, pa ni za ič :lol:

:mrgreen: pa ni ja, natalni mi pogresio, drugi sin mi je trebao biti vodolija a mi evo danas udjosmo u ribe....

Evo dokaza zasto volim ovaj nas skromni kutak!
Retki su ovakvi gafovi bez argumenata, dok ih je na drugim forumima koliko voles

Gafovi bez argumenata??? Nemam ni zelje ni vremena da se smaram dokazivanjem toga. Reci cu samo za zene koje mogu da prime ovu informaciju.

Treba se samo kvalitetno hraniti a to znaci razlicite stvari za razlicite ljude.

Na primer u toku prve trudnoce nisam znala da patim od celijakije. Ustanovila sam to pred svoju drugu trudnocu sto je verovatno i razlog sto sam tako lako zatrudnela jer nisam jela gluten.

Moje telo je sasvim drugacije obradjivalo hranu koju sam unosila i zaista nas drugi sin je sila prirode! Toliko je snazan i energican da ne mogu to da pojmim. Niko nije takav ni na jednoj strani porodice. I ja i muz imamo celijakiju i deca su nam sigurno u istom problemu i moj mali Herkules se i od rodjenja hrani bez glutena. Stariji sin od kada je gluten free mnogo bolje uci, ima bolju koncentraciju.

Tako da... ISHRANA RULZ

Gafovi bez argumenata??? Nemam ni zelje ni vremena da se smaram dokazivanjem toga. Reci cu samo za zene koje mogu da prime ovu informaciju.

Treba se samo kvalitetno hraniti a to znaci razlicite stvari za razlicite ljude.

Na primer u toku prve trudnoce nisam znala da patim od celijakije. Ustanovila sam to pred svoju drugu trudnocu sto je verovatno i razlog sto sam tako lako zatrudnela jer nisam jela gluten.

Moje telo je sasvim drugacije obradjivalo hranu koju sam unosila i zaista nas drugi sin je sila prirode! Toliko je snazan i energican da ne mogu to da pojmim. Niko nije takav ni na jednoj strani porodice. I ja i muz imamo celijakiju i deca su nam sigurno u istom problemu i moj mali Herkules se i od rodjenja hrani bez glutena. Stariji sin od kada je gluten free mnogo bolje uci, ima bolju koncentraciju.

Tako da... ISHRANA RULZ

:roll: i kakve veze ima celijakija sa uzimanjem vitamina ili minerala vestackim putem?

Kod nas u Kanadi ne prepisuju nista trudnicama. Ultrazvuk se ne radi puno puta, samo po potrebi i misljenju lekara ides na posebno mesto to da uradis, to doktori cak nemaju u svojum ordinacijama. Foktorica mi se cak izvinjavala kad je ukljucivala samo na kratko onaj mali rucni da cuje sece bebi.

Back