RAdili su bris, sterilan je, nema ništa.
Rekli su da je reakcija na konce, ali mi tu nije baš najjasnije... reakcija na konce samo kod žena koje je ta jedna dr operisala...
KOd mene je moguće da je zbog konaca. Imam iskustva sa prvog porodjaja, kada sam se prirodno porodila, ali su mi sekli epiziotomiju. Vukla sam temperaturicu 37 sa nešto puna dva meseca, sve dok zadnji konac nije ispao. I isto je rana vlažila, ali je to druga vrsta rane, potpuno druga priča...
DAnas mi je na previjanju rekla da skidamo gazu. Dublji pamučni veš preko rane, pa da se operem, istuširam, pa da naprskam bivacin puder ( nisam našla bivacin puder, ali sam našla Tyrosur puder, isto neki antibiotski, slično bivacinu, kojeg nema ) i ako curka neka curka na veš... pa uveče isti postupak, kupanje, pa antibiotski puder, pa pamučni veš... neka curi na gaćice, kaže, pre će zarasti nego ispod gaze...
Ne treba da pričam kako se osećam... prljavo, odvratno, cela rana je fino zarasla, samo taj jedan delić je zelene boje, i curka to zeleno... fuj... Odvratno se osećam, samo čekam kada će početi muve oko mene da lete...
Cedila mi je , ali to je toliko malo, da ne može ništa ni da iscedi, za ceo dan iscuri na gazu 2,3 kapi. Nije bolelo to cedjenje, nije to gnoj, to je prosto... limfa valjda, ne znam ni ja...
Ma fuj... odvratno... sama sam sebi odvratna... plačem ceo dan... bljak...