malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
hvala.......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Radili smo i CTG i ok je, nema kontrakcija, a bebac se nacisto ispomerao, skoro sam se ponadala da ce se okrenuti. Dr kaze da postoji teoretska sansa, ali u praksi minimalna.
) ali on nije priostalica, usporava porodja itd. Ali nece mi zabraniti, kaze ne moram unapred da se dogovaram sa anesteziologom. Posto se sada smanjuje kolicina plodove vode, videce na samom porodjaju da li ce bitti moguce prirodno ili ce morati carski. Bice on na porodjaju, a ako ne bude mogao angazovace kolegu.
Juce sam prvi put povracala,i to ceo dan...a taman sam se obradovala da u ovoj trudnoci nece biti toga.Sad kad me veceras uhvati povracanje na ispitu,bice strasno.
Pozdrav za sve trudnice i nove mamice![]()
ajd samo polako, secam se kako je to bilo uzasno 

SRECAN RODJENDAN ANGI....

....A da ih mazem Pavlovicevom?Da li bi ona pomogla...ali ona smrdi... 
http://www.metro-portal.hr/vijesti/metro-zdravlje/opasne-kreme-za-trudnice

)
), a uveče nečim manje smrdljivim...

Happy JESTE babica
Laural nisi znala. samo neznam da li radi kao babica....![]()
,mada iako ne radim kao babica,nosim dosta znanja iz skole i sa prakse.I istina je da se ne treba stipkati po stomaku,ja sam mislila da stipkam butine,jer su mi prosli put one bas puno popucale.Isto tako je istina da se stomak ne sme dugo i snazno trljati,kao i da se grudi ne smeju masirati (tokom mazenja sa muzicem
),jer sve to izaziva kontrakcije,a kazu da i orgazam izaziva kontrakcije,pa sad 

Dobro nam dosao mali Mateo

Stigli smo kuci danas
Javljam vam se na brzinu,pa vam kasnije pisem sve kako je bilo i stavicu vam slikice...
Matteo je rodjen 9marta,2940gr i 50cm
Porodjaj je bio tezak,ali sve je proslo,zaboravi se sve,ja i bebac smo super....nedostajali ste mi...ljubimo vas...
Nadam se da je sa carobnom sve u redu i da ce nam se javiti uskoro...

nas troje.......

Hvala svima
Ljubimo vas...
Stavicu slike...samo da ubacim u kompj,tj da nadjem kabal..moram da priznam da se sjajno osecam,ispunjenom,srecnom,zenom,majkom,jedino osecam umor ali za sad se izdrzava...predivan je osecaj biti roditelj..