Tu se nezavsavaju moje muke

Prvi dan,tj istog dana donose mi malog da ga podojim ali nemam mleka,on kao vuce,vidim ja da neide nista oni ubedjuju da sisa lepo,vuce i da ce mleko da krene,nedaju mi flasice,za 24sata,popio je samo 3flasice ,po 20ml,place on placem ja,on gladan gura prstice,steze moje prste pa ih gura u usta,dete gladno,a ni nedaju vise flasice,niti mi pokazuju kako da ga podojim,nemaju ni sterilizator ni pumpicu niko ne spominje,znaci tog dana ,prvi dan,tj istog dana kad sam se porodila,nisam odmorila ni 5min,odmah su mi bebu dali,drugi dan,javlja mi se kolostum,oni upisuju kao dojim dete,i flasice zabranjuju,bebac place,vristi gladan je,ja se gusim,nemogu da ga gledam,na kraju kazu vestacke bradavice da kupimo,muz donese,ali nista mali se nervira gladan al nema nista,neide nista,malo ta vodica,pa kad se smiluju oni daju flasicu i tokazu striktno 20ml,mali posle sat vremana place,na kraju ja hocu da predjem definitivno na flasice gledam sta je bolje za mog sina,ali tamo nalaze da ja necu da ga dojim,strasno se osecam osecam se kao losa majka,zelim da mu dam svoje mleko,ali nema,i jos je lose zbog toga,ostaje gladan,inace je jako mirna beba,niko mi nije pokazao tamo kako da ga presvucem,kako da mu promenim pampers,na koliko sato da ga hranim,neko kaze na 3h neko na 4h,Neko kaze nemora da jede jer spava,tad manje jede,dobio je neku infekciju oka,konjuktivitis,trebali su da stavljaju lek po 4puta na dan,oni uvek kasnili i uvek posle mog treceg zvanja dodju...
ima ranu na glavicu od onoga sto su ga vukli,neka udubljenja,i malo je drugacijeg oblika,jer je dugo silazio dole,od prolaza se glavica oblikovala,ali malo je bolje sad,rekli su da ce vremenom vratiti normalno kao sto i mi imamo,
Inace je dobrog zdravlja hvala bogu,muzic mi je bio velika podrska na porodjaju,i neverovatan je osecaj za oboje,tj podeliti taj trenutak sa voljenom osobom...za koje ste oboje zasluzni

Juce nam je bio doca moj,pregledao je malog kaze da je super,i meni dao lekove za bronhitis jer mi je bas gore,i pokusavali smo da pumpicom,ali nema mleka,nista bas,ni kap,a grudi su mi se zgrudvale bas i bole uzasno,kazu za 15dana da probam da mali sisa i da se izmuzavam,da stimulisem ,pa mozda naidje ako ne onda prelazimo na flasice,ali malo pre mali se nervira vuce nema nista i poceo je da gura rukicama..uzasno se osecam sto se tice toga

jos imam i rane na bradavicama,pukle su...
E lose sam prosla na porodjaju (mada rana me neboli uopste,a velika je 3,5cm,samo kad piskim ono pece,ali normalno operem se poselsvakog toaleta i prosusim fenom)i sad sa grudima,ali bitno je da mali dobro jede,doca nam rekao,da mu napravim flasicu od 90ml i da mu dam koliko on hoce da popije,i na svaka tri sata,mada ako je gladan moze i izmedju,kaze neverovatno kakvi su idioti ovi na klinicu,dete gladovalo,i zamislite mali se najeo lepo i spavao celu noc evo i celo prepodne,samo ga presvucem i nahranim,zatvorenih ociju jede,lenj je na taticu

Ja bas oduzila...stavicu slike cim budem mogla,danas,tj veceras...pozz za sve ,ljubimo vas ja i Mattéo