Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Alergije su česte u trudnoći, ja je dobila deset dana pre porođaja, ajme kako je užasno bilo...
Što se tiče Šaljića, dopada mi se miris, zapravo sam ušla u apoteku da tražim Mustelu. Nisu je imali pa mi je preporučila Šaljića. U prvoj trudnoći sam koristila čisto maslinovo, iz Bara i bilo je super, ali sad nemam vremena za te rituale. Potrošiću ovo pa ću probati Mustelu.

laural, ja sam kupila mustelu, ali ipak imam nameru da sacekam sa njenom upotrebom do posle porodjaja jer ta krema sadrzi AHA kiseline za koje nije bas cisto da li ih treba koristiti u trudnoci. pa kad je vec tako, da ne eksperimentisem...
inace, kombinujem razne stvari, od cocoa i shea butter-a, do motherlove organske kolekcije i saljicevog melema

Ja sam mazala sve i svasta..i nisam imala ni jednu striju u trudnoci...ali me je slog strefio pose porodjaja dva tri dana kada se povukla voda, pojavile se strije...katastrofa koliko sam ispucala, a bila sam tako srecna sto ih nemam...sad da li ce se povuci nemam pojma mazem saljica pa sta mi bog da...
Angy otisla???? ja tek nisam u toku....:hahaha::hahaha::hahaha:

Hej,
Pa tu sam ja...
Ne brinite, ja cu javiti kockici SMS-om, pa ce ona objaviti vesti...Necu ja skoro...

Bila sam upravo kod kockice i Martice...Martica je secerko pravi...Malo je pajkila, malo je mucili grcici, malo ruckala...A imala sam kratak kurs menjanja pelena:)
posle sam se seckala po Merkatroru i kupila bebcu jedne narandzaste patikice:D

Sad cu malo da odmorim, pa da spremim nesto za klopu...

Aleksu muce gasovi i slabije mi jede u poslednja 2 dana, a taman su ga prosli grcevi...bili smo u tirsovoj u nedelju..ali od tada se nista na bolje nije promenilo...ako se ni do sutra ne poboljsa idemo kod njegove doktorke...

Bogami Angy ti si bila vredna..hehe..znaci mala Martica je prava princezica...

margic kad se gledamo??? I dalje nista od mog hdd..traze nam preko 250 eura samo da bi spasili podatke...:sad2::sad2::sad2:

Dobro jutro:)
Ovde je bas zatisje...
Ludnice,
Pa gde si ti? Nas dve smo ostale sa velikim stomacima...

Ja veceras idem kod doce...taman da mu postavim jos neka pitanja i da sve preciziramo. Ne znam da li ce mi raditi CTG, jer bi trebalo u petak, ali tad imaju neke radove.

Ja sam OK...Jutros sam brisala plocice u kupatilu:hahaha:

Margo, Kad ces staviti nove slicice, da vidimo kako raste malisha?
Hej, nove trudnice...zabusavate...nema ni vas...

Eve i mene!
Mene od sinoć boli glava, trudničke migrene... No proći će, sad ću malo na vazduh pa ću biti ki nova. Uskoro ću na bolovanje, dogovorih se sa docom, ne mogu više da izdržim ovaj tempo, pa ako budem bolje, vratiću se na posao za mesec dana. Uželela sam se odmora i svoje ćerkice, ovako sam stalno u frci i gužvi:roll:
Jedva čekam da nam se jave Bondži i Čarobna....

Tu sam i ja Angi,

prala sam stvarcice za bebu sad treba da ih peglam a i pocela sam po malo da sredjujem stan.
Inace mnogo lose spavam skoro pa uopste,pa kad se probudim nisam nizasta....vec me hvata panika,nocu se poprilicno dobro znojim tako da popijem skoro 1 l vode....
Divim ti se Angi,ti si bas hrabra,....ja bih poludela....

Nadam se da ce nam se uskoro javiti Carobna i Bonzi...

Vratih se iz setnje...
Kockice,
Sad i mi imamo sarene pelene:)
Videla sam slicice...A gde je ona ljubicasta haljinica?
Margo, kako se Filip brzo menja...Na svakoj slicije drugaciji..
Ma, preslatke su vam bebe...Daj boze da ovaj moj ima tako lepu usku glavicu:p

Ludnice,
Pa sto si u tolikoj frci? Sto kazes "ja bih poludela"? Mislis sto mi je blizu porodjaj, a beba karlicno? Pa nije mi svejedno, ali sta cu...Verovatno kad udjem u salu cu da budem:eek:

A, ti uzivaj...Sta bih ja dala da mi se beba okrene i da mogu da uzmem epidural...Ti kad si vec tako uplasena uzmi ga obavezno i sve ce biti super:cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back