Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala :heart:
Sacekacemo jos malo...luda sam spremam rucak... :roll:
Mada kad krenu boze pomozi,jos me tera da kasljem jedva se uzdrzavam inace bas boli...al se izdrzava ;)
Posle si ti angi :cmok2:
Nego ko je posle nas,mislim da je ludnica pocetkom aprila a posle toga neznam,bananica je u maju...
Ljubimo vas ja i Enzo...

NIsi luda samo hodaj jer to brze otvara,hoces li uzeti epidural? Uf sva sam se najezila....a koliko su ti rekli da je enzo tezak?
Joj mislim da ce sva moja pitanja ostati bez odgovora...

Jos smo kuci...
Kontrakcije su mi ovaj sat sve po 15min za 45min i sad kad sam mislla da je to to,ona se oduzilo pola sata...jos nisu redovne,inace bas bole...krsta rasturaju...malo setam malo sedim...neka bar saceka do sutra nemoj samo nocu,a i sutra mi moj ginekolog radi,volela bi da me on porodi...
Hvala vam devojke divne ste :heart:
Nisam sama,muzic je tu,on se bas uspanicio,ja nisam,bar ne jos uvek,mada me nerviraju ove kontrakcije jedva cekam da bebac izadje...
Probacu bez epidurala,ako bas puno boli i dugo traje uzecu ga...
E angi ja mislila na tvoj rodjendan al izgleda enzo ca da pozuri...

Dobro jutro:)
Ja sve cekam da bude neka porukica na francuskom, norveskom ili engleskom, ali izgleda pogubljeni muzici zaboravili:p
Ja sam OK, nista novo...

Laural,
Mnogi koriste taj melem i mnogi i popucaju...Ja koristim Eucerin ulje i super mi je...Koza mi je suva, ali od njega uvek elasticna. Mada, to da li ces dobiti strije zavisi najvise od koze, a manje od preparata. Ali ipak treba mazati...

I ja se pridružujem i držim palčeve. Sigurna sam da je sve prošlo u najboljem redu. Juuuupiiiiiiii, stižu bebeeeeeee. :heart::heart::heart:
Nego da vas pitam, da li je neko od vas koristio Saljićev melem za strije i kako se pokazao?

Koristila ja. Mada ne mogu da kazem da li pomaze ili ne - nisam dobila ni jednu striju ali ne mislim da je zbog toga. Strija puca dva sloja pod povrsinom koze, ne verujem da bilo koji preparat stize dotle.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back