Meni ovo sto ova zena pise nije ludo. Veca mi je ludost traziti sve zive nalaze u devetom mesecu ako si ih uradio na samom pocetku trudnoce. Kao sto rece Lilava za kolposkopiju. Ja licno idem na uzv svakog meseca u svojim trudnocama, volim da virnem sto bi rekla November

I dada je govorila o trudnocama u kojima sve ide kako treba, koliko se secam Jandrlino, ti si odpocetka imala izvesnih problema. Evo, recimo, iznenadih se kad mi je prijateljica rekla da su joj u cetvrtoj trudnoci radili i horiocintezu i amniocintezu iako je rezultat prve bio u redu. Ja sam za to da se svi vaginalni i cervikalni brisevi urade pre trudnoce, da se kontrolise secer , urin i hemoglobin, jednom u mesec ili dva, da se povede racuna o zubima, radi dabl i tripl test, ide na ultrazvuk. Ali npr. cervikalni bris u poodmakloj trudnoci bez potrebe, ne vidim zasto raditi. Naravno, ako osetis promene u sekretu, ako pre trudnoce imas hlamidiju ili mikoplazme, to je sve ok.
Prvu trudnocu sam odrzavala i dr me je pregledao svakog meseca.
Druga trudnoca bila je ok i pregledao me je 3 puta za 9 meseci, a svakog meseca je radio UZ.
Dakle, verovatno vecina dr i smatra da ne treba cackati mecku, ali ima ovih koji nista ne ostavljaju slucaju.
Malo mi samo bzvz sto napadoste zenu kao da nam je svima nalepila etiketu preko cela.
Mozda zato sto sam vodolija

Tolerancija je moje srednje ime