- Poruka
- 11.386
Ikice, pa zašto opet u bolnici, šta je sad?
Ja sam juče išla na 4D, i upoznala sam moju bebuJoj, šta radi nogicama i rukicama, pravi mali bokser
Loša je slika, ne radi mi skener, pa sam slikala fotoaparatom, pa prebacivala, ali nema veze. Upoznajte i vi mog bebonija:
Pogledajte prilog 193325
Prema PM, trudnoća je 9+3, ali prema UZ, beba je naprednija, 10+1. Sve ok što se bebe tiče.
Medjutim, svaki put kad odem na UZ, meni bre otkriju nešto novo. Sad je otkriveno da imam miom, veličine 2 cm. Lepo sam ga i sama videla, sve se tamo crveni i plavi, skot je super prokrvljenOn mi, izgleda, tako bar dr kaže, i pravi sve ove probleme i bolove. Povećao mi dozu utrogestana na 3x200, uključio mi neki pregnacare ( šta je to??? ), fluorogal ( to beše ono za zubiće klincima, ako se ne varam
mislim, za koji vrag će mi to, ne znam da li da pijem uopšte
) i magnezijum. Kaže da je Mg dobar miorelaksant, da smirimo te kontrakcije materice. Jer, kaže, to što boli u stomaku, to su zapravo kontrakcije materice! Ok, da pijem i taj Mg, mada je preskup, a ukus mu je bljaaaaks, ali kad se mora, nema druge.
I tako... sad čekam double test i to je to. Miom ćemo da pratimo, kaže da to nije tako strašno, samo da ne počne da raste. A meni je strašno - beba 2,9 cm, a miom 2 cmUh, baš mi je pomisao grozna, umesto da hranim bebu, moja krv hrani taj tumor.
![]()
Neću, ne mogu... ako počnem da mislim o tome ima da odem u tri lepe... ne, biće sve ok, nisam jedina, sve žene to lepo iznesu i lepo se porode, pa biće i kod mene sve lepo i dobro!!!![]()
Imala i ja miom koji je mnogo rastao u trudnoći...ništa, pratili ga, pa ako ne poraste više od bebe, nije problem. Meni je došao do 12 cm, a posle porođaja se vratio na 1 cm.

Joj, šta radi nogicama i rukicama, pravi mali bokser
On mi, izgleda, tako bar dr kaže, i pravi sve ove probleme i bolove. Povećao mi dozu utrogestana na 3x200, uključio mi neki pregnacare ( šta je to??? ), fluorogal ( to beše ono za zubiće klincima, ako se ne varam
mislim, za koji vrag će mi to, ne znam da li da pijem uopšte

Mislim, svima nama je tako, ništa novo to nije. Treba mi malo, par dana, da skontam da je to čudo tu, da krade hranljive materije iz krvi mojoj bebi i tako... 

idemo na ruchak kod mojih,