jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
37 Kvinsi
idem jednu nedelju iza November
ljubim vas, zene
idem jednu nedelju iza November
ljubim vas, zene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sta mislite o prisustvu muza na porodjaju?
Kako vreme odmice sve vise razmisljam da nagovorim supruga da bude uz mene na porodjaju ...ne znam sta je najpametnije.Ako je neko imao iskustva molim da napise![]()

meni se moj novembar bas cini daleko.... svaki cas gledam na ogledalo jel raste stomak i svakog jutra pitam muza ´´jel se vidi´´???Sta mislite o prisustvu muza na porodjaju?
Kako vreme odmice sve vise razmisljam da nagovorim supruga da bude uz mene na porodjaju ...ne znam sta je najpametnije.Ako je neko imao iskustva molim da napise![]()
,a i da ce ga to vezati za bebu kolko god on nije spreman( a u veoma zrelim godinama je ).Uglavnom,thanks,pokusacu mm da ubedim da bude na porodjaju !

Šteta, ovo je bre najlepša tema na celoj Krstarici, greota da nije aktivna, kada već ima stomačića, a i stomaka, bogami Dacco, držim ti palčeve. Ko zna, kada se bebili rodi, pa vidi to majušno biće... možda se probudi neko osećanje...
Jelena, jel ti bolje?
Nešto ste se, stomačići, povukli sa ove teme.Šteta, ovo je bre najlepša tema na celoj Krstarici, greota da nije aktivna, kada već ima stomačića, a i stomaka, bogami
![]()
Ja sam zakazala 4D za ponedeljak. Da vidimo i to, kada već imamo mogućnostJedva čekam, da znate
![]()
pozzz

evo i ja da se upisem. bila kod dr maje antic u cetvrtak, znaci zvanicno sam registrovana u DM
bebac se opet okrenuo karlicno, ona kaze da ima jos vremena da se okrene, mada je sve veci i sve je teze. 32+6 nedelja, beba je tska 2400g, zuri skoro 2 nedelje.
zakazala mi pregled 28.7. da se dogovorimo oko proodjaja-carski ili prirodan sa epiduralom, ako se beba okrenula.

ona kaze da ima, ali sve manje, jer brzo napreduje. necu da se opterecujem, kako bude, bude.
Mislim da smo nekoliko stranica unazad spominjali "vezbe" za okretanje bebe. Nesto tipa setnje na sve cetiri po stanu. Mada, cula sam da i sama setnja puno pomaze da se beba postavi u pravi polozaj. Drzimo fige da bude sve OK
...
... al kad se priblizhim Betaniji , samo mi se vrte po glavi razne horor priche koje sam chula i hvata me panika ( a horor priche su tachne, jer se u mojem drushtvu u poslednje 3 godine porodila gomila zhena) 
..nikad nije kasno.. 

..birice, radi na tom strahu, nema ti druge nego da se porodish na kraju..![]()
) 
Evo i mene.
Po poslednjem ultrazvuku,od pre mesec dana,sam u 35oj nedelji.Sldece nedelje konacno idem na uz.
Nocas me po prvi put uhvati grc,samo u levoj nozi.Ajoj majko mila kako je bolelo nisam mogla nogu da pomerim.Uzas.Jos sam i lose spavala.Merila sam i pritisak kod drugarice u apoteci,107/87 a inace mi je oko 80/60.Puls 116.
Ovih dana razmisljam o dojenju i pumpicama.Da li je Aventova pumpica stvarno najbolja?