Jelena mb
Zainteresovan član
- Poruka
- 346
@jelenamb, draga, nosis tri bebe, mene to fascinira! Za pretpostaviti je da je malo komplikovanije kada bebe pocnu brzo da rastu i dobijaju na tezini, treba naci mesta u materici i stomaku za toliku ekipu, ali ne sekiraj se, sve ce to bez problema proci. Sta su ti rekli, do koje nedelje bi mogle bebe da ostanu u stomaku s obzirom da se viseplodne trudnoce zavrsavaju ranije? Mazi bebe i izvestavaj nas cesce kako napredujete, naravno ako si u mogucnosti. 

Rekli su mi da bi bilo odlično da doguram do 34 nedelje da se završi razvoj pluća,ali videćemo pošto bebe idu par dana po UZ ispred termina da li ću moći da izdržim toliko da li će imati mesta.Ja ležim skoro po ceo dan samo malo prošetam zbog cirkulacije.14.6 idem u NS na kontrolu pa ćemo videti sa dr da li treba serklaž.Sad više nemam grčenja materice.

Rekli su mi da bi bilo odlično da doguram do 34 nedelje da se završi razvoj pluća,ali videćemo pošto bebe idu par dana po UZ ispred termina da li ću moći da izdržim toliko da li će imati mesta.Ja ležim skoro po ceo dan samo malo prošetam zbog cirkulacije.14.6 idem u NS na kontrolu pa ćemo videti sa dr da li treba serklaž.Sad više nemam grčenja materice.