Ja nisam ni planirala da kupujem nesto ranije, posto sve dobijam.
Za vikend idem kod brata i snajke da rovarim po stvarima i odaberem sta mi treba, a snajka i mama ce posle to da operu, spakuju i donesu kad ja odem u porodiliste.
Isto i krevetac i ostalo. Sveki ce da kupi ono sto treba za bebu kad izlazi iz porodilista i ne sumnjam da ce to biti super jer zena ima ukusa a voli da kupi kvalietno
ja sam vise sad u fazonu sta ja sebi da spakujem u torbu za porodiliste, pa ce mi moja iskusna snajka napraviti spisak
...priblizava se, vreme je da se spremamo polako...krecenje sobe..moram da prepakujem ormare...moram da vidim da kupim onu kadicu za kupanje, mislim da cu odustati od one komode sa kadicom jer je ta kadica mnogo mala...
i ne znam sta jos, uhvati me malo frkica, majku mu...
ja sam sad, majku mu, 35 nedelja valjda, ako November ulazi u deveti 15. ja ulazim 22.jula
porodila mi se drugarica prekjuce, i poslala mi poruku cim su joj dali telefon, jos je lezala u boksu...ja je zovem, a ona nista...kao da se nije porodila pre pola sata...rekoh-kako si, kaze ona "ma suuuuuuuper, samo me spuc'o adrenalin pa ne znam sta cu sa sobom" jel te boli "sta me boli, ma nista me ne boli, znas kako mi je lepa cera" u reko', blago tebi.......

opusteno
al zato ona rodjaka od pre neku nedelju, kad sam rekla da sam postala strina
ona stradala lepo, bila dva dana u sok-sobi, transfuzije, cuda, nije mogla da izbaci posteljicu, rekla mi da zaobidjem Front u sirokom luku, kaze "sve drvosece i kasapini"
eto, kako ko ima srece, i kakav je uostalom, nema garancije
no, samo pozitivno
sto se ja raspisah...bila sam i na ispitu danas i opet nista nisam uradila

bas sam lenja buba
ljubim vas sve i mazite stomake