Yula**
Primećen član
- Poruka
- 578
yula, sad si me malo zbunila
mi smo u maju, a ja i dalje ne znam kad ti je termin- 19, 1 ili 9. JUN?![]()
Jaooj, sorry, 19. maj! Ja tek sada dosla, veci deo popodneva sam iscitavala temu od pocetka jer je tamo bilo puno trudnica pred sam porodjaj, pa sam crpela neke informacije. Stigli mi gosti pa cu se vratiti kasnije. Ljubim vas sve i hvala puno na pomoci!
***Evo i mene. Vidim, niko nista nije pisao pa cu samo da dopunim ovu poruku. Ja sam resila da se opustim i da cekam. Nisam ni do sada dizala frku, pa ko velim bice i sada na kraju sve u redu. Isla sa sveki u nabavku, pa sam poprilicno setala i mislim da mi se tiba polako spusta. Dok sam hodala ucestale su te bezbolne kontrakcije ( ono stezanje stomaka, sto sam ja mislila da se beba isteze i gura, babica mi rekla da su to kontrakcije, i jesu ) i evo i dok lezim kuci s vremena na vreme se jave. I sutra cu da setam, ma sve dok se bebac ne spusti dole kako treba.
November, i suprug i ja smo visoki, a i dr koja nam je radila exp.UZ je rekla da je normalno sto nam je i bebac krupan. Nego, kako si ti, osecas li neke promene sada u 8. mesecu? Ja sam od tada pocela da budem teska sama sebi i pocela su malo stopala da mi oticu, doduse u to vreme negde su kod nas i krenule vrucine.
Poslednja izmena: