maja_r
Ističe se
- Poruka
- 2.695
Verujem da ti nije lako ali jos samo malo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. I hvala ti za tvoje iskustvo vezano za amniocintezu, bolje da znam najgoru varijantu, pa da se radujem ako prodjem bolje, nego da svisnem od bola. Vec vam je do sad postalo jasno da bas ne mogu da ga podnesem
, jos sad idem i do zubara, al ne progovaram nista dok mi prvo neda anesteziju! Jutros bila na komisiji za produzenje bolovanja, i to se srecom zavrsi makar za jos mesec dana.Jedino za cega uopste ne treba da se brines je to da ce bockanje u stomak povrediti bebu. Sve se prati na vrlo kvalitetnom uz, a beba tako pobegne kada oseti da se priblizava igla da je to prosto smesno, otpliva skroz na drugu stranu i skupi se, sta je instinkt za prezivljavanje. Posle provere otkucaje srca bebe i to je to. Ali lezi, i ako treba , pij partusisten bez obzira koliko ce da te istrese, on nece dati da se bilo sta lose desi tvojoj bebi.E zene bas vam hvala , sto na dobrodoslici, sto na savetima. Marge, ziva je istina to sto rece, al na ovom forumu skroz nova. I hvala ti za tvoje iskustvo vezano za amniocintezu, bolje da znam najgoru varijantu, pa da se radujem ako prodjem bolje, nego da svisnem od bola. Vec vam je do sad postalo jasno da bas ne mogu da ga podnesem
, jos sad idem i do zubara, al ne progovaram nista dok mi prvo neda anesteziju! Jutros bila na komisiji za produzenje bolovanja, i to se srecom zavrsi makar za jos mesec dana.
E, da vas pitam nesto, trudnice...
Farbate li vi kosu redovno u trudnoci, ne pitam zbog stetnih sastojaka, nego, mozete li to fizicki,mislim, s podignutim rukama iznad glave ? Ja otprilike nafarbam ono sto se najvise vidi, razdeljak, izrasline koje se vide kada se stavi rajf a ostalo utrljam rukama pa sve izgeda pomalo sareno sto i nije cudno za letnje vreme i plavu kosu. Bas danas sam to uradila i sada cekam da operem kosu. Problem mi je u stvari sto ne mogu da se sagnem iznad kade nego se tusiram sa sve farbom na glavi i zbog toga izbegavam da nanesem mnogo farbe.
A frizere bas ne volim, ne prija mi da mi neko drugi petlja po kosi, osim kada mora, a to je da posecka krajeve i to je to. S obzirom da mi kosa raste nenormalno brzo, morala bi ici tamo dva puta mesecno smo zbog farbanja.
). Pa, ako ne voliš frizere, zamoli nekog da te ofarba, prijateljicu, sestru, rođaku... a, može i muž
.E, da vas pitam nesto, trudnice...
Farbate li vi kosu redovno u trudnoci, ne pitam zbog stetnih sastojaka, nego, mozete li to fizicki,mislim, s podignutim rukama iznad glave ? Ja otprilike nafarbam ono sto se najvise vidi, razdeljak, izrasline koje se vide kada se stavi rajf a ostalo utrljam rukama pa sve izgeda pomalo sareno sto i nije cudno za letnje vreme i plavu kosu. Bas danas sam to uradila i sada cekam da operem kosu. Problem mi je u stvari sto ne mogu da se sagnem iznad kade nego se tusiram sa sve farbom na glavi i zbog toga izbegavam da nanesem mnogo farbe.
A frizere bas ne volim, ne prija mi da mi neko drugi petlja po kosi, osim kada mora, a to je da posecka krajeve i to je to. S obzirom da mi kosa raste nenormalno brzo, morala bi ici tamo dva puta mesecno smo zbog farbanja.

Hajde jedno pitanjce za sve vas ukoliko ste volje da mi odgovorite. Interesuje me da li ste sve radile dabl test, ili koje ste jos testove radili..Ja sa Nikolom nisam radila nijedan test, moj ginekolog je pregledima ultrazvucnim uvek insistirao da ne treba, i sa Nikolom je sve ok..Iznenadila sam se juce kad sam pricala sa jednom trudnicom i podelila sa njom iskustva ona je odgovorila - srecom te je sa detetom sve u redu, ali si stvarno bila neodgovorna..Sokirala sam se.Prosto nisam znala sta a kazem..Zato molim vas da mi odgovorite..Hvala..
Marge sad se brinem jer vec ulazim u 11 nedelju i ne znam sta mi je ciniti. Doktor zakazao pregled u 12nedelji pa cemo videti sta ce reci..Znaci imate novog clana...
Marge sad se brinem jer vec ulazim u 11 nedelju i ne znam sta mi je ciniti. Doktor zakazao pregled u 12nedelji pa cemo videti sta ce reci..Znaci imate novog clana...
, nego se trudim da ignorisem pitanja kako sam posto onda razmisljam sta mi sve fali , a ovako potisnem lepo to u sebe pa kao da i ne postoji. Muz mi je na poslovnom putu danas i sutra, dobio je odobrenje za prisustvo porodjaju i ja sad moram da budem na "nije mi nista " dok on ne dodje jer to necu da radim bez njega.Glava je cudo, kada se namestis da nesto treba da izdrzis jos jedan dan, uglavnom to i uspe...a tako to ide vec neko vreme.