november child
Elita
- Poruka
- 18.222
..bravo sonja, dobrodoshla anita..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, a ti što pre da se oporaviš!!! 

28.04 u 11:21 rodjena je Anita!
Zivahna devojcica, 3.238 kg; 51.435 cm
Ja se oporavljam od carskog reza; zadrzace me 48 sati u bolnici. Vodenjak je pukao u ponedeljak ujutru i nakon 48+ sati ja dobih temperaturu, pa smo se resili za carski rez. Bebica je na posmatranju 48 sati zato sto sam dobila temperaturu, pa vode racuna da je sve OK. Za sada je sve u redu i oporavljamo se.
Javicemo se sa vise detalja kasnije...![]()

Ja se oporavljam od carskog reza; zadrzace me 48 sati u bolnici. Vodenjak je pukao u ponedeljak ujutru i nakon 48+ sati ja dobih temperaturu, pa smo se resili za carski rez. Bebica je na posmatranju 48 sati zato sto sam dobila temperaturu, pa vode racuna da je sve OK. Za sada je sve u redu i oporavljamo se.

Gde li nam je Mackica?

E, draga moja, da je 3,5 lako bih ja, nego kaze dr da ce imati bar 4.
Ma, nek' ima koliko ima, sta cu mu ja, napolje mora nekako!
Nego se plasim, ako bas mnogo predje 4kg, da ce oko moje epiziotomije biti posla i za abdominalnog hirurga!![]()

i htela sam da stavim album u profil, al nešto neće... a uklapaju se po veličini ono kako tamo piše...
mm me slikao ispred zgrade kad smo pošli da kupimo pločice, egzotika teška
Ili da uhvatim muza...
Mada, da to pali,vec bih se davno porodila!![]()

E, draga moja, da je 3,5 lako bih ja, nego kaze dr da ce imati bar 4.
Ma, nek' ima koliko ima, sta cu mu ja, napolje mora nekako!
Nego se plasim, ako bas mnogo predje 4kg, da ce oko moje epiziotomije biti posla i za abdominalnog hirurga!![]()
imam jedno pitanje da li cesti odlazak kod doktora na pregled ultra zvukom moze naskoditi bebi

imam jedno pitanje da li cesti odlazak kod doktora na pregled ultra zvukom moze naskoditi bebi
Zenske, ja sam danas bila na kontroli, moj sin ima 3,380 kg, a gde je 20.maj...
Inace, sve OK!
Ljubim vas!
Gde li nam je Mackica?
![]()
![]()