E ne mogu da verujem!
Meni je već 3-4 dana (od kako sam se vratila s mora) stalno muka u kolima, a nisam imala nikakve mučnine do sada. Onda me mučnina drži neko vreme...
A glavobolja me ubija. Sva sam na tri ćoška. Bolje sam se osećala u prvom trimestru nego sada. A trebalo bi obrnuto.

Inače idem u ponedeljak na amnicentezu u Dečju bolnicu, a u petak sam išla da mi zakažu pa sam više od 2 sata stajala na nogama jer nigde nema da se sedne, a pred svakim šalterom se čeka u proseku 45 minuta. Mislila sam da ću se srušiti. Hodala sam non-stop da mi ne bude loše jer me hvata nesvest od stajanja u mestu, ali su mi noge otpale od silnog hodanja. I nigde nema vazduha.

U Dečjoj bolnici su pacijenti samo deca i trudnice, a sve zabarikadirano bez vazduha i nigde nema klupe da se sedne. Samo na genetici je bilo mesta za 5 osoba, a naravno uvek čeka oko 20-tak trudnica.
Hvala Bogu što mogu da priuštim sebi privatne doktore pa mi je mučenje svedeno na minimum. Ono je strašno šta rade po javnim bolnicama i Domovima zdravlja.