Mju
Obećava
- Poruka
- 74
Pozdrav zenskice...zasto je ovako prazno ovde???
Ja da se pozalim da poslednjih nedelju dana imam uzasne mucnine...tj izgleda da bebac pritiska zeludac pa mi se non stop povraca...po prvi put za 6,5 meseci trudnoce....neka mi kaze neka da ce da prodje...spremamo se sledece nedelje za Srbiju i Grcku kolima...bas sam bila skroz bez problema do skoro...a bas sad neprijatnosti....
Evo kako je meni... Naleti par dana da bole misici, ne znam sta cu s njima, pa prodje... Onda imam bolove duz noge kad se nasloni na nerv. Pa prodje. Pa muka, povracanje (jedan dan) pa kad se skloni sa zeluca, prodje i to
Juce, u sred one guzve i kolapsa na autoputu, je naslonio glavu na besiku i gurao dok je bilo zanimljivo (citaj, dok se nismo priblizili prvom WCu) i onda se obrnuo, kao - vise nije zabavno
Tako da... Nadajmo se da ce mu dosaditi dok ne krenete

Ili da se nateram...? 

Meni je doktorka rekla da je decak kada sam bila u 14. nedelji cini mi se
I to ne da sumnja, nego - kao - jaooo evo ga! Ni ja joj nisam verovala i cinilo mi se da je prerano za tako sigurnu "dijagnozu", ali... Na kasnijim pregledima se vec lepo videlo
Tako da... Mozda je tvoj doktor jos talentovaniji 

.Meni je dr u 17-oj nedelji rekla da joj se cini da je decak,a u 20-oj je potvrdila

A narocito je dragi zeleo devojcicu. A sada da ga vidis...
Poludeo. "Moj sin, moj sin..."

To je bas cudno... Ili je meni promakla neka devojcica odavde...?
To sigurno nece da ti skodi, pa ce vec doktor u ponedeljak znati sta dalje...
poslušaću vaše savete, a ovaj predlog sa lubenicom mi se najviše sviđa, ah živelo leto