Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
njihovi hebeni protokoli...hitan carski rez, 24 sata ne vidis dete uopste jer ni ne mozes da ustanes iz kreveta, posle ti donesu bebu samo da je vidis, smarala sam muza na 5 minuta sa pitanjima "kakva je? jesi prebrojao prste? jel sve u redu? jel lepa?"
ja sam svoje dete posteno uzela u ruke tek posle 48 sati

P.S. samo da znas da u potpunosti delim Tijanino misljenje!

Mackice sad vi.Mi još kašljemo jutros išli na kontrolu.Cele noci nismo spavali ni Aleksa ni mi od kašljanja.
Slušala ga pluća čista,grlo malo crveno.I naravno virus.Dobili sirup.
Nadam se da ćete brzo ozdraviti :heart:
Uffff,ja juce opet prokrvarila,bila na UZ sve je OK,porasli smo,sad smo ko pasuljče dužine 18,8mm
Ne zna zasto mi se to desava navela mi je x razloga zašto to može da se desi,dobila prgesteron,sve aktivnosti na minimum i to je to.Sad sam super.
:bye:

Mackice sad vi.Mi još kašljemo jutros išli na kontrolu.Cele noci nismo spavali ni Aleksa ni mi od kašljanja.
Slušala ga pluća čista,grlo malo crveno.I naravno virus.Dobili sirup.
Nadam se da ćete brzo ozdraviti :heart:
Uffff,ja juce opet prokrvarila,bila na UZ sve je OK,porasli smo,sad smo ko pasuljče dužine 18,8mm
Ne zna zasto mi se to desava navela mi je x razloga zašto to može da se desi,dobila prgesteron,sve aktivnosti na minimum i to je to.Sad sam super.
:bye:

I ja sam se razbolela, dva dana sam lezala, glava me ubija, nos zapusen, danas mi je bolje, ali sam pocela da kasljem strasno. To je taj virus koji sad vlada, bas mnogo ljudi iz moje okoline je bolesno, ali nije nista strasno, par dana lezanja i sve je OK. I Aleksa ce sigurno brzo ozdraviti. :heart: :)
Uh, pa vi ste bas veliki, to je celih 16 mm vise od nas. :D
Tackice male...:heart: :heart:

E to je vec genetika ili prenesena trudnoca ili nesto trece...
Kazu dr-i da je beba skoro uvek prosek majke i oca na rodjenju, pa racunaj.
U mom slucaju je to bila istina i pored trudnickog dijabetesa.
I nisu velike bebe toliki bauk, stavise mislim da su lakse za "upravljanje" :D od majusnih.
Pre neki dan sam videla bebicu od 2.5kg smrzla sam se.
Ne bih znala kako da je drzim a da je ne povredim, sva je majusna :heart:

eh Manja ja sam taj trenutak dozivela tek sutradan i to na minut
Mamu im maminu

Joj Mirabel, to je stvarno strašno! :(
Zato i ne razumem žene koje žele carski po svaku cenu.
Em budeš uskraćena za najlepši trenutak koji se može doživeti u celom životu, em su bolovi i oporavak daleko teži od prirodnog porođaja...
Ja sam se trebala poroditi carski i prvi put, samo mi niko nije rekao. Imam ogromnu dioptriju, ćorava sam kao krtica. Sad drugi put mi je doktorica izričito naredila da ovaj put idem na carski, ali sam rekla makar ostala skroz ćorava neću se porađati tako.

Drugarice, samo da vam javim, porodila sam se 14.09. i rodila preslatku devojcicu. Doduse 8 dana pre termina, ali je ya to kriv dr koji me je procackao na pregledu, majku mu staru... Bio je dezuran tog dana pa je hteo da iskoristi slobodno vreme... Porodjaj je trajao pola sata, ali je bol bio intenzivniji jer su mi ukljucili indukciju, za razliku od prvog porodjaja kad je sve islo polako i prirodno. Mozda cu zvucati glupo, ali mislim da mi beba zato ima i grceve, kao da jednostavno nije bila spremna da tako brzo izadje. Mislim, pola sata... Da vam ne pricam da sam se pre porodjaja isfenirala, oprala kupatila i rasirila ves, odvela stariju cerku kod tetke i sa muzem otisla u bolnicu "samo na ctg". To je dakle prednost stimulacije. Posle prvog porodjaja sam se dugo oporavljala, a posle ovog sam hitra kao gazela. Ne znam, nisam pametna... Sa grudima opet muke, ni manjih grudi ni vise mleka. Samo da jos grcevi prodju, srce me boli kad je vidim kako se muci.
I one koji se pitaju hoce li isto voleti drugo dete kao prvo, ne plasite se, obozavacete ga!
Nemam vise vremena, pisacu uskoro, saljem poljubac!

Drugarice, samo da vam javim, porodila sam se 14.09. i rodila preslatku devojcicu. Doduse 8 dana pre termina, ali je ya to kriv dr koji me je procackao na pregledu, majku mu staru... Bio je dezuran tog dana pa je hteo da iskoristi slobodno vreme... Porodjaj je trajao pola sata, ali je bol bio intenzivniji jer su mi ukljucili indukciju, za razliku od prvog porodjaja kad je sve islo polako i prirodno. Mozda cu zvucati glupo, ali mislim da mi beba zato ima i grceve, kao da jednostavno nije bila spremna da tako brzo izadje. Mislim, pola sata... Da vam ne pricam da sam se pre porodjaja isfenirala, oprala kupatila i rasirila ves, odvela stariju cerku kod tetke i sa muzem otisla u bolnicu "samo na ctg". To je dakle prednost stimulacije. Posle prvog porodjaja sam se dugo oporavljala, a posle ovog sam hitra kao gazela. Ne znam, nisam pametna... Sa grudima opet muke, ni manjih grudi ni vise mleka. Samo da jos grcevi prodju, srce me boli kad je vidim kako se muci.
I one koji se pitaju hoce li isto voleti drugo dete kao prvo, ne plasite se, obozavacete ga!
Nemam vise vremena, pisacu uskoro, saljem poljubac!

Cestitam laural :vatromet:
Sve najbolje :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back