mirabel
Iskusan
- Poruka
- 5.543
eh Manja ja sam taj trenutak dozivela tek sutradan i to na minut
Mamu im maminu
Mamu im maminu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Tijana - Hvala, Jorgos se zove, i ima skoro 3,5 meseca. Ovde na slici ima nekoliko minuta
@Mirabel - a zasto to??
Mackice sad vi.Mi još kašljemo jutros išli na kontrolu.Cele noci nismo spavali ni Aleksa ni mi od kašljanja.
Slušala ga pluća čista,grlo malo crveno.I naravno virus.Dobili sirup.
Nadam se da ćete brzo ozdraviti
Uffff,ja juce opet prokrvarila,bila na UZ sve je OK,porasli smo,sad smo ko pasuljče dužine 18,8mm
Ne zna zasto mi se to desava navela mi je x razloga zašto to može da se desi,dobila prgesteron,sve aktivnosti na minimum i to je to.Sad sam super.
![]()
To su tzv "dzinovi na staklenim nogama" ,tako ih zovu u knjizi pedijatrije...To sto su veliki ne znaci da su i snazni i zreli srazmerno toj velicini...toliki su zbog glukoze,kako i pise u tekstu...Nadam se da ce beba biti dobro.
eh Manja ja sam taj trenutak dozivela tek sutradan i to na minut
Mamu im maminu
Nisam bas toliko iskusna ali znam da ti na porodjaju 200-300gr nece znaciti puno.
Verujem da se 1kg vec oseti ali ispod sumnjam![]()
u svakom slucaju neka je zivo i zdravo pa sta god da je...
Drugarice, samo da vam javim, porodila sam se 14.09. i rodila preslatku devojcicu. Doduse 8 dana pre termina, ali je ya to kriv dr koji me je procackao na pregledu, majku mu staru... Bio je dezuran tog dana pa je hteo da iskoristi slobodno vreme... Porodjaj je trajao pola sata, ali je bol bio intenzivniji jer su mi ukljucili indukciju, za razliku od prvog porodjaja kad je sve islo polako i prirodno. Mozda cu zvucati glupo, ali mislim da mi beba zato ima i grceve, kao da jednostavno nije bila spremna da tako brzo izadje. Mislim, pola sata... Da vam ne pricam da sam se pre porodjaja isfenirala, oprala kupatila i rasirila ves, odvela stariju cerku kod tetke i sa muzem otisla u bolnicu "samo na ctg". To je dakle prednost stimulacije. Posle prvog porodjaja sam se dugo oporavljala, a posle ovog sam hitra kao gazela. Ne znam, nisam pametna... Sa grudima opet muke, ni manjih grudi ni vise mleka. Samo da jos grcevi prodju, srce me boli kad je vidim kako se muci.
I one koji se pitaju hoce li isto voleti drugo dete kao prvo, ne plasite se, obozavacete ga!
Nemam vise vremena, pisacu uskoro, saljem poljubac!