Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod prvorotki se beba spusti 2-4 nedelje ranije,dok kod viserotki 2 nedelje ranije ili neposredno pred porodjaj...

Meni se Luka spustio 2 dana pred porođaj. Do pred sam kraj mi je nabijao noge u rebra, a stomak mi je počinjao odmah od sisa.
I sad mi odatle počinje stomak iako sam tek 5.mesec.
Doduše, ja se zezam da mi je beba odole svo salo poterala na gore pa sam zato tako okrugla. :lol:

Uživam stvarno. Jutros sam trčala na bus. :)
Često i zaboravim da sam trudna. Jedino kad se oblačim imam 5 stvari koje mogu da obučem.
Stvarno je ovo drugo tromesečje najbolje. Nema nikakvih tegoba, a stomak nije prevelik.
Sutra idem na UZ, nisam bila 2 meseca (ako izuzmemo vađenje plodove vode kada mi je doca samo pokazao "dokaz" da nosim dečaka).
Nego jel zna neko da li je Bambi dobila rezultate plodove vode? Ona se uopšte ne javlja...

Dobro jutro stomacici
Evo malo i mi ovde da se zasladimo,da nam kafance ne pravi zazubice :lol:

Ja sutra idem na prvi CTG i da mi dr otvori porodiljsko :klap:.Uh, to me podseti,moram da nazovem dispanzer da se raspitam u kojoj smeni radi moja dr.

Bambi se stvarno nije dugo javljala :think: ,nadam se da je sve u redu :heart:

Pitanje za trudnice u poodmakloj trudnoci (npr Happy-ca)... :D
Da li vam vam se desilo da vam ispuca stomak ili noge tj da vam se pojave strije i celulit? Posto u 9 mesecu stomak meni raste veeeelikom brzinom :mrgreen: sve se bojim da mi se to ne pojavi, pa mislim da je najbolje da se mazem nekom kremom...
Kupila sam Mustelinu kremu protiv strija. Jel neka od vas to koristila? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back