zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
bravo bravo, superiška. 
baš velika beba
mislim za svoj uzrast
ljubimo vaaaaaaas

baš velika beba

mislim za svoj uzrast

ljubimo vaaaaaaas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Cestitke za bebca i mamu!
zene, ako neko od vas zna, moze li mi objasniti kako je moguce da sam imala 2 ovulacije ovog meseca? Jednu u vreme kad i treba, drugu dva dana pred menstruaciju?

Ona je rađala dvojajčane blizance
 Ona je rađala dvojajčane blizance  I više niko u familiji posle, ni tetke, ni mama, ni setre od tetaka... A ja ljudi već mesecima tripujem da ću da rodim blizance :9 možda slutim
 I više niko u familiji posle, ni tetke, ni mama, ni setre od tetaka... A ja ljudi već mesecima tripujem da ću da rodim blizance :9 možda slutim  Samo što će trudnoća da sačeka do januara, februara...
 Samo što će trudnoća da sačeka do januara, februara...

i ja planiram februar.
 i ja planiram februar.
 Vladeti
 Vladeti

hvala svima,
porodili se tacno na 34+0
porodjaj je protekao super i brzo
on je trenutno u inkubatoru al je skroz stabilan, samo je tamo da bi ga malo grejali i pratili za svaki slucaj, i prima jednu malu infuzijicu zbog energije....
prelep je, sta da vam kazem, moj borac, moja momcina hrabra i nestrpljiva....
s fona kuckam pa mi tesko biti opsirna, uglavnom i ja se osecam super, tek ga skoro videh pa dobih dodatnu energiju....
opsirnije kad stignemo kuci....
imamo i jednu fotkicu, stavila ja na fb, pa posto s fona ne mogu, slobodno drugarica neka nek postavi fotku da vidite naseg deliju <3

hvala svima,
porodili se tacno na 34+0
porodjaj je protekao super i brzo
on je trenutno u inkubatoru al je skroz stabilan, samo je tamo da bi ga malo grejali i pratili za svaki slucaj, i prima jednu malu infuzijicu zbog energije....
prelep je, sta da vam kazem, moj borac, moja momcina hrabra i nestrpljiva....
s fona kuckam pa mi tesko biti opsirna, uglavnom i ja se osecam super, tek ga skoro videh pa dobih dodatnu energiju....
opsirnije kad stignemo kuci....
imamo i jednu fotkicu, stavila ja na fb, pa posto s fona ne mogu, slobodno drugarica neka nek postavi fotku da vidite naseg deliju <3

<3
 <3
 ..vladeta je momak i po..
 ..vladeta je momak i po..