Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cestitke za bebca i mamu!

zene, ako neko od vas zna, moze li mi objasniti kako je moguce da sam imala 2 ovulacije ovog meseca :eek:? Jednu u vreme kad i treba, drugu dva dana pred menstruaciju?

sasvim moguće :)
krenu da se razvijaju dve jajne ćelije, ali ne sazru u isto vreme...blago tebi. dvostruka šansa da zatrudniš :)

jedna moja hiperplodna drugarica uvek ima dve ovulacije....i uz to troje dece :)
zovemo je arhemajka.

Joj, ja juče kod ginekologa mal' ne padoh u nesves' kad mi reče "evo i ovulacija". Ja se izbečih jer sam i po sekretu i lh trakicama imala ovulaciju 9,10 dana. Možda je to samo ovog meseca... a možda nosim babine gene aoooo :eek: Ona je rađala dvojajčane blizance :eek: I više niko u familiji posle, ni tetke, ni mama, ni setre od tetaka... A ja ljudi već mesecima tripujem da ću da rodim blizance :9 možda slutim :) Samo što će trudnoća da sačeka do januara, februara...

hvala svima,
porodili se tacno na 34+0
porodjaj je protekao super i brzo
on je trenutno u inkubatoru al je skroz stabilan, samo je tamo da bi ga malo grejali i pratili za svaki slucaj, i prima jednu malu infuzijicu zbog energije....
prelep je, sta da vam kazem, moj borac, moja momcina hrabra i nestrpljiva.... :)
s fona kuckam pa mi tesko biti opsirna, uglavnom i ja se osecam super, tek ga skoro videh pa dobih dodatnu energiju....
opsirnije kad stignemo kuci....
imamo i jednu fotkicu, stavila ja na fb, pa posto s fona ne mogu, slobodno drugarica neka nek postavi fotku da vidite naseg deliju <3

hvala svima,
on je trenutno u inkubatoru al je skroz stabilan, samo je tamo da bi ga malo grejali i pratili za svaki slucaj, i prima jednu malu infuzijicu zbog energije....
prelep je, sta da vam kazem, moj borac, moja momcina hrabra i nestrpljiva.... :)
s fona kuckam pa mi tesko biti opsirna, uglavnom i ja se osecam super, tek ga skoro videh pa dobih dodatnu energiju....
imamo i jednu fotkicu, stavila ja na fb, pa posto s fona ne mogu, slobodno drugarica neka nek postavi fotku da vidite naseg deliju <3

:cmok:

Da sto pre uzivate kuci s Tatom. Cekamo sliku :cmok:

Vladeta.jpg

hvala svima,

Divan je, Bokice, a ti si zena-zmaj! :cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back