Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala svima,
porodili se tacno na 34+0
porodjaj je protekao super i brzo
on je trenutno u inkubatoru al je skroz stabilan, samo je tamo da bi ga malo grejali i pratili za svaki slucaj, i prima jednu malu infuzijicu zbog energije....
prelep je, sta da vam kazem, moj borac, moja momcina hrabra i nestrpljiva.... :)
s fona kuckam pa mi tesko biti opsirna, uglavnom i ja se osecam super, tek ga skoro videh pa dobih dodatnu energiju....
opsirnije kad stignemo kuci....
imamo i jednu fotkicu, stavila ja na fb, pa posto s fona ne mogu, slobodno drugarica neka nek postavi fotku da vidite naseg deliju <3
Bokice,pa tvoj bebac je dzin u onosu na moju tada :) Bebac stigao u 32-oj nedelji, 1500 gr.bio tezak,a sada skoro pa ko`svi njegovi vrsnjaci... :cmok:

:) nestale trudnjace sa krste....ja polako smisljam strategiju za kupovinu jer smo se dogovorili da kako plate pristizu tako kupujem po malo jer imam fore jos 4 meseca....a cekam i nekih 20 000 din u decembru od opstine kao pomoc u 28 nedelji....a inace sam tako teska, bog zna kako ce biti u nastavku trudnoce.....bebac me lupa, ceo je napred oko pupka, vec mi je do zeludca, jako mi je narastao stomak, kao da sam mnogo vise trudna.....lose spavam nocu i sanjam grozne snove.....ma milina jedna :))))

ako se gleda kad se oseti beba i da je to na pola ja cuse poroditi u 34. nedelji jer sam prve pokrete osetila vec pocetkom 17. nedelje....nadam se da su to samo babske price :mrgreen:

babske babske :mrgreen:
ja sam osetila u 15ili 16 nedelji :rumenko: zabiravila sam tacno sram me bilo..
a kazu kao prvo dete se kasnije oseti . cvrc..
i mali prebacio 40 nedelja i jos bi se baskario ..
valjda do osnovne :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back