zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
Čičak ahahaahahhaahahhaah pa ovo je dobro! mislim za spavanje maratona ahahahahaha. Ja stalno kontam da mi beba gladuje jer se nisam počela još gojiti, možda kilogram....pre trudnoće 60kg, u prva dva meseca spalo na 57,5 mada nisam povraćala...evo sad se izmerila 60,2. To je ok  valjda????? sve se brinem, mada beba na uz ima normalne parametre...
i ja pijem femibion, meni je super. jeste skuplji, ja ga kupujem za 1500-1600, dr. Macan mi je to preporučio,a svi zanmo da ga volem, pa eto da imam po čemu da se setim njega ahahhahahahha.
šta smo ono rekli gde se u ns kupuju stvari za trudnice???? dragi mi danas otišao u Segedin, nije hteo da me vodi zbog AC

a taman sam mislila da tamo malo šopingujem...brine se tata za svoju devojčicu ahahhahahhah.
 a taman sam mislila da tamo malo šopingujem...brine se tata za svoju devojčicu ahahhahahhah.
Svekar nam je već najavio da smo naj.....li, jer ako bude devojčica ima da je razmazi, jaaaako. kod njih u porodici se sve rađaju dečaci, već godinama nema devojčica. a kod nas obrnuto, još od prabake sve devojčurci, jedan jedini dečak!

i ja pijem femibion, meni je super. jeste skuplji, ja ga kupujem za 1500-1600, dr. Macan mi je to preporučio,a svi zanmo da ga volem, pa eto da imam po čemu da se setim njega ahahhahahahha.
šta smo ono rekli gde se u ns kupuju stvari za trudnice???? dragi mi danas otišao u Segedin, nije hteo da me vodi zbog AC

a taman sam mislila da tamo malo šopingujem...brine se tata za svoju devojčicu ahahhahahhah.Svekar nam je već najavio da smo naj.....li, jer ako bude devojčica ima da je razmazi, jaaaako. kod njih u porodici se sve rađaju dečaci, već godinama nema devojčica. a kod nas obrnuto, još od prabake sve devojčurci, jedan jedini dečak!

Poslednja izmena: 

i zelim ti laku i lepu trudnocu. Da zaista uzivas u njoj.
 i zelim ti laku i lepu trudnocu. Da zaista uzivas u njoj.
 . Kada se porodim, kupicu i onu sta da ocekujete u 1. godini, jer i tu jako hvale.
. Kada se porodim, kupicu i onu sta da ocekujete u 1. godini, jer i tu jako hvale. . VTP je u cetvrtak, 27.oktobra. Samo se nadam da nece probiti termin. Ti si sada oko 19 nedelje? Jos malo pa ces osetiti prve pokrete
 . VTP je u cetvrtak, 27.oktobra. Samo se nadam da nece probiti termin. Ti si sada oko 19 nedelje? Jos malo pa ces osetiti prve pokrete 

, znam) koju sam sastavila kada sam pocela kupovati stvari. Ja pola od tih stvari nisam kupila, jer sam nasledila ili dobila kao poklon, ali sam ipak ostavila kolicinu, cenu i link gde moze da se kupi za ne daj Boze. Mogu poslati mailom kome treba.
, znam) koju sam sastavila kada sam pocela kupovati stvari. Ja pola od tih stvari nisam kupila, jer sam nasledila ili dobila kao poklon, ali sam ipak ostavila kolicinu, cenu i link gde moze da se kupi za ne daj Boze. Mogu poslati mailom kome treba. bolje ona da pere i pegla nego da ti sedi na glavi non-stop
 bolje ona da pere i pegla nego da ti sedi na glavi non-stop 

?
 ?