и мени је стомак огроман, кад сам се пре неких месец дана видела у огледалу - уплашила сам се... сад више не обраћам пажњу...
још 7 дана, по чика доктору, али све ми се више чини да ће бити као и ана...
него, да питам "вишеструке" маме - да ли су вам увек били исти симптоми порођаја, или и то зависи од трудноће до трудноће? ја прошли пут уопште нисам имала болне контракције, болове сам осетила тек кад сам увелико била на порођајном столу, можда неких пола сата пред порођај... чисто да знам да ли да очекујем исто, или ће можда овај пут бити другачије...
и још нешто, вероватно моји подивљали хормони, па немам паметнија посла него само нешто мозгам... имам утисак као да ће ова сад беба бити ускраћена за онај осећај да је "центар света" (што је ана имала од како смо сазнали да сам трудна, значи више од три године, и није ни чудо што је помало љубоморна - јер ће пажњу и љубав морати да дели), јер од самог почетка трудноће беба мора да дели пажњу са секом... кад се само сетим колико сам мазила ану док је била у стомаку... а ову сад бебу не стижем ни да помазим, јер кад је ана кући - морам јој се максимално (колико могу) посветити...
ајде да вас више не смарам...
уживајте у трудноћама, и пустите маму са подивљалим хормонима