Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E,ovako...
CTG je ok...Pregledao me doca i rekao da je grlic skracen i beba se spustila...Sutra ujutro idem u porodiliste kod njega i opet CTG...
NisIta vise ne rece, a sestra mi rekla da ponesem torbu kao da ostajem, mad mozda me i varti...
Sad sam u rebusu sta ce on to sutra da gleda...Samo je govorio da je sve odlicno...
Moj muz je tek sad shatio koliko je blizu...
Imam krv na gacicama od pregleda...Ja se sve nadam da ce me vratiti sutra, ali kako bude...
Mi jos nemamo vode i ne mogu da verujem kakav sam baksuz...Veceras cu opet kod mojih da se sredjujem

Bananice,
Kako si nam ti?
Nema nesto novih trudnica da se jave :think:?

ja sam super...bili smo na uz i princezica ima vise od 2 kile :mrgreen:...ima napucene usne i doca kaze duge noge :butkice:.
kupujemo polako stvarcice...ja se zaljubim u sve sto vidim, kupovala sam cak i neke super smekerske kompletice za zimu, a do tad ima toliko fore...ali nisam mogla da odolim :roll:.

bas mi drago sto se dobro snalazis sa matteom i sto je on dobra bebica...postavi slicice sto pre :zag:

Hej, evo mene opet...
Vratila sm se kuci...Sve je isto kao juce,,,CTG u redu, nema kontrakcija, grlic 1cm, guza nalegla:D
Cekala sam dugo...Bila je neka frka uleteo neki sa pistoljem sva sreca pre nego sto smo mi dosli...
Inace, sprat gde je moj dr je super, renoviran i sestre ljubazne.
U petak idem opet i rekao je verovatno ostajem, mada ne mora da znaci...Nije mi radio UZ, samo pregled opet. Grlic je 1cm i mekan je...
Dosla voda konaco!

Kako ste vi devojke? Mi cemo da prisvojimo ovu temu i kad se sve porodimo, malo ima novih pa nece zameriti:mrgreen:
Ludnice, Kako si ti? Slabo se javljas...
Ajde mamice kacite jos slicica da se malo topimo mi dok cekamo nase bebe...:)

Pa valjda se popeo neki covek sa torbom na treci i usao kod sestara i doktora i pretio pistoljem, bila frka,,,Bas pre nego sto smo dosli.,..Ne znam detalje,,,Onda nisu muske pustali gore, pa posle jesu, pa je i moj muzic sedeo samnom sa torbom za porodiliste

Pozdrav svima.
Bilo bi mi mnogo lakse kad bi neko znao da mi objasni sta znaci nalaz sa ultrazvuka koji sam danas radila.
U 13-toj nedelji sam.
Doktorka je nasla da imam nehomogena placenta sa anehogenim poljima na horionskoj ploci.
Doktorka kaze da ne mora da znaci nista..
Bilo bi mi lakse kad bi mi neko objasnio sta ovo znaci i koliko ke opasno.
pozdrav svima

Pozdrav svima.
Bilo bi mi mnogo lakse kad bi neko znao da mi objasni sta znaci nalaz sa ultrazvuka koji sam danas radila.
U 13-toj nedelji sam.
Doktorka je nasla da imam nehomogena placenta sa anehogenim poljima na horionskoj ploci.
Doktorka kaze da ne mora da znaci nista..
Bilo bi mi lakse kad bi mi neko objasnio sta ovo znaci i koliko ke opasno.
pozdrav svima

Ovde niko od nas nije lekar nit se bas razume ja mislim u to... pogledaj mozda malo bolje po internetu :think:

Cao:bye:
Ja sam tu...Samo da se javim...Nista novi...Isla da vadim krv, do prodavnice, setala, malo po kuci raduckala:) Nadam se da to pomaze brzem otvaranju:mrgreen:

Ujutro sa prvim petlovima opet ja u porodiliste kod doce, pa videcemo...

Kako bebice danas?
Gde ste nove trudnice?

Isla sam jednom nedeljno, pa sad valjda na dva dana...Ako me sutra ne zadrzi, verovatno u ponedeljak...
Bas mi kaze drugarica kako je neka njena poznanica pre neki dan otisla na CTG i bila otvorena 5 prstiju bez ikakvih bolova i ostaviili je odmah na indukciji i za par sati eto bebe...Kakva srecnica...Bas je cudan zenski organizam...Neko se bez bolova otvara, a neko satima par cm sa ludackim kontrakcijama...

Angi :cao:
Jesam :aha: iako mi mala nedostaje, ali eto za 2 dana mene kod nje pa cemo se maziti i uzivati i nespavati ponovo do Utorka :mrgreen: malo mi prija sto sam sad sa Gogom sama i sto uzivam i sa njim, ponekad me uhvati smor sto brzo vreme prolazi i necu se ni okrenuti a on se vec vraca u Kinu :sad2: i onda godinu dana treba izdrzati... :besna: ali imacu ja moju princezicu i sve ce biti ok... :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back