Angi7
Aktivan član
- Poruka
- 1.641
Ja nisam proveravala, ali mi je drugarica rekla Bonux, pa sam taj i kupila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja nisam proveravala, ali mi je drugarica rekla Bonux, pa sam taj i kupila
bas sam brinula za tebe...
Dobro doslaDrage moje trudnice, izgleda da cu se i ja prikljuciti ovoj temi jer sam upravo saznala da sam u drugom stanju...Zapravo, uradila sam test i on je pokazao da sam trudna, sutra cu kod lekara mada uopste ne sumnjam
![]()

Cao
Ja sam jos tu...Radio mi samo CTG i ok je, nema kontrakcija...U ponedeljak me primaju i idem na kozilijum da odluce da li ce carski ili prirodno...
OK se osecam, nista me ne boli...
Mila sve se mislim ti ces sve to brzo,nema kontrakcije,al kad ti krenu cas ces se poroditi,to ti od srca zelimsto laksi i brz porodjaj.....
Ja celu noc na nogama,mali plakao,unervozio se,navikao je izgleda na ruke,cim ga spustim on vristi..
Evo sad tek zaspao,pa malo da gvirnem sat se radi![]()
Ja za pranje,koristim deciji prasak,specijalno za bebe,i omeksivac,i super je...
Ludnice,
Draga nesmes tako,sad treba da budes sto pozitivnija,uskoro bebac dolazi,nemoj da razmisljas o porodjaju,znas ja sam velika kukavica,iskreno celu trudnocu sam samo mislila kako ce proci porodjaj,mada kad su pocele kontrakcije ,nema straha,niti razmisljas kako ce se sve desiti,vec goris od zelje da sto pre upoznas svoju bebu i da sve bude u redu snjom...veruj mi videces da je tako,kad sam krenula u bolnicu,moje reci su bile i pored uzasne bolove,kontrakcije,idem da donesem na ovaj svet mog sina,budi hrabra...ajde ljubimo vas ja i Mattéo![]()
Ennnnnnnaaaaaaaaaaaa,
Super sto si se javilabas sam brinula za tebe...
Evo da te kratko uputim...porodile si se Malamargo, pa kockica i pre nekoliko dana Carobno drvo i Bonzita. Sve deckici i Kockicina devojcica.
Ja sam sledeca
Ako si usla u deveti onda imas punih 36.nedelja...Kako se osecas, kako napreduje bebac?
Majar,
Ajde vredno radite na bebi pa da se malo ova tema pokrene opet..

Meni intuicija govori da ce se odluciti za carski, pa videcemo...Do sad me nije varala, posebno u trudnoci...
U glavi sam prihvatila obe varijante i kako god odluce OK.

Umalo da zaboravim...danas ulaaim u 40.nedelju...Odbrojavanje pocinje...![]()
.....moja kuma se dan pred porodjaj pentrala na merdevine sa busilicom da popravi roletnu.....Evo mog iskustva...Ja sam mom sinu koristila samo tecne deterdzente, ariel ili persil, i to ne puno, a sto se tice omeksivaca samo chiccov..To je na nagovaranje nase doktorke koja nas je savetovala da bolje uzmemo tecni...nisam se pokajala nikad mi jije imao problema sa kozom - bar za sada mada je jos uvek mali ima 15 meseci. I danas njegove stvari perem zasebno, mnogi kazu da preterujem ali sam ja tako navikla. Pozdrav za sve vas, nadam se da cu vam se i ja uskoro pridruziti...

Suzo, Nemoj molim te da se opetercujes ovakvim tekstovaim...Pa svim trudnicama se radi UZ, i hvala Bogu, vecina beba se rodi bez ikakvih problema...
Ne treba se opterecivati takvim stvarima..