Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Angi,
Setaj sto vise...znas mene kad je babica pregledala,radili mi ctg,i pregledala ginekoloski,jedan prst sam bila otvorena,i posle tacno nedelju dana ja se porodila...neznam zasto rade stalno taj ctg :think:
Kako se ti osecas?jer te hvata panika?
Mali spava,a ja zurim da usisam i malo ocistim...vredna mamica :mrgreen:

stvarno, vi nove mame bas bi mogle da se otvorite za koju slicicu

kockice, lepo ces ti samo dok martica malo poraste zajedno sa njom kod tate u posetu...pa nije kina na marsu :mrgreen:

Ja sam uvek otvorena za slicice :aha: iako me nesto zeza, pa nove ne mogu da vam stavim :think: vidim ja morace tatica da ubije Windows na ovom mom kompu i sve to da reinstalira pa ce mozda onda biti bolje :klap:

I elem sto se Kine tice, ajd da ne smaramo oko toga, jer necu voditi dete u Kinu a vala ni ja necu ici... pregrmecemo kako znamo i umemo tih godinu dana ali u Kinu... ne ne... :cao:

Mi smo proveli jednu duuugu besanu noc pod temperaturom 38.6...janicak je plakao i jecao..zaheftao se za mene nisam smela da ga spustim u krevetac..mama i ja smo se smenjivale celu noc kicma nam odpala..tatica nam je imao srece radio je neku grobarsku smenu...a da tepmeratura je reakcija na vakcine..tako da mame pripremite se..kiss

Poslednja izmena:
Mi smo proveli jednu duuugu besanu noc pod temperaturom 38.6...janicak je plakao i jecao..zaheftao se za mene nisam smela da ga spustim u krevetac..mama i ja smo se smenjivale celu noc kicma nam odpala..tatica nam je imao srece radio je neku grobarsku smenu...a da tepmeratura je reakcija na vakcine..tako da mame pripremite se..kiss

Uh joj nas prva ta vakcina ceka za mesec dana :sad2:

vidim kod vas je sve uobicajeno... a ja pocela da oticem, a nocu me hvataju grcevi u nogama, strasnooooo...

kockice,glavu gore, brzo ce proci godina, videces...

ludnice, ne panici i ne budi tuzna, sve nas ceka taj vazan zadatak, pokusaj da ne mislis na to... meni je ostalo jos 11 nedelja, blizi se, i o´ladim se od straha kad cujem da je neko imao tezak porodjaj. onda mislim na nesto drugo, verujem da cu ja imati vise srece...

ma samo nam bebice budu zdrave :-)

kiss svima

Cao:bye:
Ja sam jos tu...Radio mi samo CTG i ok je, nema kontrakcija...U ponedeljak me primaju i idem na kozilijum da odluce da li ce carski ili prirodno...
OK se osecam, nista me ne boli...
Tija,a
Dobro nam dosla:)

Suzo,
Pij magnezijum, proci ce ti brzo grcevi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back