Angi7
Aktivan član
- Poruka
- 1.641
Neces izdrzati godinu dana, nego ces lepo za par meseci ostaviti Marticu kod bake i otici bar na dve nedelje kod dragog.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Neces izdrzati godinu dana, nego ces lepo za par meseci ostaviti Marticu kod bake i otici bar na dve nedelje kod dragog.

stvarno, vi nove mame bas bi mogle da se otvorite za koju slicicu
kockice, lepo ces ti samo dok martica malo poraste zajedno sa njom kod tate u posetu...pa nije kina na marsu![]()
iako me nesto zeza, pa nove ne mogu da vam stavim
vidim ja morace tatica da ubije Windows na ovom mom kompu i sve to da reinstalira pa ce mozda onda biti bolje 

Malcice me pecka u predelu grlica...Jel to moze da bude znak otvaranja?
Mi smo proveli jednu duuugu besanu noc pod temperaturom 38.6...janicak je plakao i jecao..zaheftao se za mene nisam smela da ga spustim u krevetac..mama i ja smo se smenjivale celu noc kicma nam odpala..tatica nam je imao srece radio je neku grobarsku smenu...a da tepmeratura je reakcija na vakcine..tako da mame pripremite se..kiss

i da se vidimo uskoro u kutku za bebirone.......a za vakcine nije frka.....ima pentaxim 
Hihihiih, pa evo i treću moram da napišem da bi mogla da se učlanim,nadam se da nisam nikog uvrijedila, čujemo se sutra,ćaossss......

Zapravo, uradila sam test i on je pokazao da sam trudna, sutra cu kod lekara mada uopste ne sumnjam 

Drage moje trudnice, izgleda da cu se i ja prikljuciti ovoj temi jer sam upravo saznala da sam u drugom stanju...Zapravo, uradila sam test i on je pokazao da sam trudna, sutra cu kod lekara mada uopste ne sumnjam
![]()
nadam se da ce doca potvrditi! 

angi...jel ste zavrsili pripreme.....

Umalo da zaboravim...danas ulaaim u 40.nedelju...Odbrojavanje pocinje...![]()