november child
Elita
- Poruka
- 18.222
kod nas na svaka tri sata ide dohrana i pitaju majke da li hoce da daju ili ne.....

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9071594&postcount=46
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kod nas na svaka tri sata ide dohrana i pitaju majke da li hoce da daju ili ne.....

Čak ni šivenje nisam osetila.

Hvala! Veliki pozdrav za vas troje, uzivajte...Carobna CESTITAMO ti Maki, Goran i ja!!!![]()
![]()
Ljubni malog u tibu od nas!!!![]()
![]()

Cestitke od srca za Bonžitu i Čarobnu! Njihovim dečacima želim dug i zdrav život, da mame i tate budu ponosne na njih, svakog dana njihovih duugih života!
Kad vas slušam...mislim se "kako sam dobro prošla..."
Meni su kontakcije krenule odmah na 5 min u 6 ujutro, pojavila se krv, otišla u bolnicu, u 11 mi probušili vodenjak, u 2 se porodila. Beba mi je imala 4kg, i meni su svi zalegli na stomak jer se digla, ali nije bilo tako traumatično kao vama... Ja sam u stvari bila jedna srećnica...Čak ni šivenje nisam osetila.
Angi, ima raznih iskustava, nemoj sad da se uplašiš... Kraj mene je bila devojka koja se porodila za pola sata od početka kontrakcija, i to prvorotka. Dok sam ja disala i huktala tokom kontrakcija, ona me je začuđeno gledala.
Jedino što me je stvarno nerviralo su bili pregledi...došlo mi je da pitam "hoće li još neko da zavuče ruku?", mislim da me je pregledalo 5 babica i 4 dr.
Ja sam inače u fazonu da će mi drugi porođaj biti limunada, ono dođeš i porodiš se za pola sata... moram da imam tako pozitivan stav... strah je najveći neprijatelj..
Happy, nisu sve žene iste i nemaju isti apetit, nekako nije fer ni prema bebi da gladuješ
Ne znam da li znaš koliko sam se ja ugojila u prvoj...hm,hm. I sve otišlo, čak ni strije nemam. U drugoj se malo pazim, ali ja ipak nisam tip mršavice. Kad bih uspela da se ne ugojim više od 16kg... Reče mi drugarica da se ona ugojila 10 kg. Kako to??? U čemu je tajna???
.O bolu vise nema svrhe pricati,bolelo je,jer tako mora,prebolela sam i idemo opet
.Svima zelim takav porodjaj,a i sebi ponovo 

Ja cak i ne koristim onaj anatomski deo u kadici (kod mene moze da se izvadi), lakse mi bez njega.Bice, bice.carobna,
Kad ces da nam stavis sliku od tvog sina>?ili ces i dalje da nas lazes kao i za stomacic![]()
Bananice, gde si, ne javljas se? Da te utesim, znam da je i tebi kupanje bilo bauk, jako je jednostavno!Ja cak i ne koristim onaj anatomski deo u kadici (kod mene moze da se izvadi), lakse mi bez njega.

mi nespavamo vec nocima zbog grcica, ali sta je tu je... drzimo se! Ljubimo vas! 
imamo mnogo lepse, ali one su na drugom aparatu bice ovih dana
CMOK svima.. 
Hej, Bonzi,
Sta se radi? Kako bebica?
Ja enmam vode pa pizidim...A bas nemam ni kap kod kuce...Moracu do radnje bar po jednu flashu da donesem...Nadam se da ce uskoro doci, imam pregled i CTG u 15.30h.
pa se sve selimo na savete za bebe
?

Obecala si ranije...
samo sto ne moze da podnese kad ona place i vristi od bola grcica, pa samo sto i on ne zaplace
hvala Bogu pa je jos pod Jat Lagom pa zaspi u 20h i probudi se u 6h, tako da je ni ne cuje mnogo
kaze predvidiva sam mu, pa pobogu zena sam mu, zna me ko otvorenu knjigu... kaze da bi se iznenadio da nisam dosla
ali je opet pao filmski poljubac kad smo se docekali na aerodromu i stvarno se trudimo da uzivamo...