Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao. :cao:
Pa gde ste vi meni nestale, nista ne pisete. :telefon:
Kod mene zurka, kontrakcije celo vreme, stomak stalno u grcu, nisam skoro uopste spavala. Leva ruka mi je jos vise natecena, ali ne boli me vise onaj misic, proslo je... Jutros zaspim, potpuno iscrpljena, a onda, verovali ili ne, muzu zazvoni telefon. :besna:
Probudim se, i kao i obicno ujutro, kontrakcije pocnu da bole, one nocas me nisu bolele. I tu je bio kraj mom "spavanju"... Ustanem, prosetam krug, isplacem se...
I krenem u novi dan. :aha:
Za danas sam planirala veliki soping za kucu, ali sneg pada kao lud (srecom...), tako da je to odgodjeno... Pozdravljamo vas sve. :bye:

Tina, jesi li jos uvek sa nama? :brus:

meni, carobna, leva strana isto nesto ne odgovara...nisu ovako dramaticne reakcije kao kod tebe, ali mi ne prija bas...ukocim se, ruka mi utrne nocu, ceo dan imam neki cudni osecaj u saci...kad se prebacim na desnu stranu odmah se odmorim.
bas se secam da dugo vec spavas u sedecem polozaju, al eto dovoljan je jedan trenutak da se zaboravis i da vec imas problem...reci muzu da te budi svaki put kad vidi da si slucajno nekako zaspala na levoj strani.

Bananice, kako ti je uvo, jel te jos uvek boli? Ma cudne su to stvari sa spavanjem, ja isto nikako ne mogu na levoj jer se sva ukocim, a na desnoj ne mogu jer mi se beba uvek tu namesti. Nekad sam mislila da je jedna noc spavanja sedeci u busu pravi kosmar, eee, sta zna mali Perica. :P

Dobro jutro...mi bas lepo spavali :)
Nego mi izaslo nesto na usnu,herpes,taman danas kad budem isla kos doce da mi da aciklovir...
Carobna,
Kakve su to kontrakcije?Ja mislim da necu znati da ih prepoznam kad budu krenule,ono pre deset dana nesto sam osetil stezanje stomaka ali sa menstrual bolom...hvala bogu sad sam dobro,ima ponekad mi se grci stomak al to je beba,ledja od bebca ili guza i to cak do rebra,do zeludca...
Ovde nema snega,al je bas mracno...joooj kako bi ja volela sneg da padne...blago tebi carobna...

Carobna,
Kakve su to kontrakcije?Ja mislim da necu znati da ih prepoznam kad budu krenule,ono pre deset dana nesto sam osetil stezanje stomaka ali sa menstrual bolom...hvala bogu sad sam dobro,ima ponekad mi se grci stomak al to je beba,ledja od bebca ili guza i to cak do rebra,do zeludca...
Ne znam kakve su ovo kontrakcije Bonzi, ni ja necu znati da prepoznam jer mene bole ove koje se javljaju izjutra... Na osnovu svega sto znam o kontrakcijama, do sad sam nekoliko puta mogla da se porodim. :confused: Prvo celu noc kontrakcije koje ne bole, pa onda ujutro budu ucestalije i pocnu da bole... I onda prodju. I kako ja da skontam onog dana kad ne nameravaju da prodju? :dontunderstand: Mislim, skontacu, ali u koja doba?
Imam dosta da se vozim do klinike, skoro sat vremena, zbog toga mi je najvise frka.
A jos sam saznala da mi za dve nedelje muz ide na poslovni put, a svekrva na godisnji odmor, kao po dogovoru... Necu se valjda poroditi u taksiju. :hahaha: :sad2:

I ja sam se nacitala o kontrakcijama,i babica nam pricala,al sad neznam nista :rumenko:
Pa gde bas da ide kad ti treba da se porodis?:sad2:
Ja zato nisam htela bas u parizu,jer su guzve i treba nam oko sat vremena da stignemo do bolnice a ako je sve normalno za oko 15min,al ko ce ga znati,zato smo se odlucili za ovu kliniku,5min od mene,tako sam sigurna...
Jer ce ti biti neko kuci dok ti muz nije tu?Zaova?Pa nemogu da te ostave samu :rtfm:
Jer vam jos puno ostalo da kupite za malog?

ja sam jos uvek tu
pozdravljam vas, malo sam nervozna jer smo sada nasli pored vec dogovorenog da se opet dogovaramo za ime a ja samo sto se nisam porodila. a moj muz ina neke cudne predloge za ime a ja sam zbog toga jos nervoznija

Bananice, kako ti je uvo, jel te jos uvek boli? Ma cudne su to stvari sa spavanjem, ja isto nikako ne mogu na levoj jer se sva ukocim, a na desnoj ne mogu jer mi se beba uvek tu namesti. Nekad sam mislila da je jedna noc spavanja sedeci u busu pravi kosmar, eee, sta zna mali Perica. :P

ma sad bole oba uha :roll:
bila sam kod usnog, on kaze da su usi dobro.
bila kod zubara, on kaze da boli od vilicnog zgloba i da se ta bol siri u usi i po glavi. a to je istina, ja bol osecam i u zglobu, ne samo usima, mada su me prvih dana bolele samo usi...
nema nekog leka...kao neke vezbice, al u sustini da se molimo da samo prodje :sad2:

ma sad bole oba uha :roll:
bila sam kod usnog, on kaze da su usi dobro.
bila kod zubara, on kaze da boli od vilicnog zgloba i da se ta bol siri u usi i po glavi. a to je istina, ja bol osecam i u zglobu, ne samo usima, mada su me prvih dana bolele samo usi...
nema nekog leka...kao neke vezbice, al u sustini da se molimo da samo prodje :sad2:

Bananice jer kad otvoris jako usta jer ti pucketa kad pritisnes na licu blizu usnog otvora to jer te boli i pucketa?

Mi kupili danas kolica i krevetac....cebence...farmerice za 1 mesec,peskiric za kupanje<sada imam 4,valjda ce biti dovoljno>zatim set za novorodjence<tu ima sve kapica rukavice,benkice,bodici,gacice pidzamice portiklica i jos jedan peskiric za kupanje>
Bonzi kolica su kao tvoja....

Mi kupili danas kolica i krevetac....cebence...farmerice za 1 mesec,peskiric za kupanje<sada imam 4,valjda ce biti dovoljno>zatim set za novorodjence<tu ima sve kapica rukavice,benkice,bodici,gacice pidzamice portiklica i jos jedan peskiric za kupanje>

Super, jos nesto kozmetikice i stvari iz apoteke i imas ono glavno. :super: Jesi li kupila i autosediste uz kolica? Kakav si krevetac uzela? Daj slicice...

Cao:)
danas nam je baka kupila neke stvarcice i posteljinu za krevetac:D Bile smo zajedno u kupovini...
Ja se ubih radeci vezbe za okretanje bebe, a on ni makac...:roll: Blago vama..

Margo,
Dobro nam dosli...Kako ste? Kako rucki bebac, jel imas problema sa grudima?
Pisi nam o svemu od poradjaja na dalje kad stignes...Nadam se da ce bebac lepo da spava nocas:)

:cao:cao drugari.......
mi smo stigli kuci.....
sve vas ljubimo fleca i margo.......:kiss::kiss::kiss:
Super :heart::heart::heart: ljubimo vas puno :kiss::kiss::kiss::cvet:
Joooj super :) vidis da ipak vredi da pricas sa muzem,jer muskarci su malo cudni :roll:
Jer su isto ko moja pazi imas sa one dve rucke,i koja je boja,koja je bila cena,meni fali jos ona torba al nikako da nadjem boju kazu neprave imaju neku tamnu,koja se meni nesvidja...super si izbor napravila :ok: e ajde molim ta slikaj taj set ja videla danas neki al ima 46cm i posle 62,a nema 50,moracu u druge radnje da pogledam...i jos nemaju sve moracu nesto da dodam...jooj sto sam videla ono za krevetac oko glave sto ide,preslatko je ,uzecu ga sled nedelje...
Cao:)
danas nam je baka kupila neke stvarcice i posteljinu za krevetac:D Bile smo zajedno u kupovini...
Ja se ubih radeci vezbe za okretanje bebe, a on ni makac...:roll: Blago vama..
Samo skitas...malo odmaraj:rtfm: ajde slikaj :worth:

Bonzi kolica su plave boje,malo svetlija boja...dala nam popust kostaju 770 franaka ali sa popustom platili smo ih 670 franaka...inace nisam uzela sa ruckama jer ne volim,imaju tri velika tocka ustvari su high trek/bebeconfort...mislim da i ti imas takva
A set za bebu nema broj ...sve je onako komotno pa mislim da je 56 broj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back