*bananica*
Primećen član
- Poruka
- 966
kockice, cini se da se marta sprema polako...mozda se ti sutra i ne vratis direktno kuci sa terzicevog pregleda 
a gde nam je tina? da nije i ona

a gde nam je tina? da nije i ona
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni, carobna, leva strana isto nesto ne odgovara...nisu ovako dramaticne reakcije kao kod tebe, ali mi ne prija bas...ukocim se, ruka mi utrne nocu, ceo dan imam neki cudni osecaj u saci...kad se prebacim na desnu stranu odmah se odmorim.
bas se secam da dugo vec spavas u sedecem polozaju, al eto dovoljan je jedan trenutak da se zaboravis i da vec imas problem...reci muzu da te budi svaki put kad vidi da si slucajno nekako zaspala na levoj strani.
sad sam kraj 26.-te, u ponedeljak ulazim u 27.-u.
Ne znam kakve su ovo kontrakcije Bonzi, ni ja necu znati da prepoznam jer mene bole ove koje se javljaju izjutra... Na osnovu svega sto znam o kontrakcijama, do sad sam nekoliko puta mogla da se porodim.Carobna,
Kakve su to kontrakcije?Ja mislim da necu znati da ih prepoznam kad budu krenule,ono pre deset dana nesto sam osetil stezanje stomaka ali sa menstrual bolom...hvala bogu sad sam dobro,ima ponekad mi se grci stomak al to je beba,ledja od bebca ili guza i to cak do rebra,do zeludca...
Bananice, kako ti je uvo, jel te jos uvek boli? Ma cudne su to stvari sa spavanjem, ja isto nikako ne mogu na levoj jer se sva ukocim, a na desnoj ne mogu jer mi se beba uvek tu namesti. Nekad sam mislila da je jedna noc spavanja sedeci u busu pravi kosmar, eee, sta zna mali Perica.![]()
ja sam jos uvek tu
pozdravljam vas, malo sam nervozna jer smo sada nasli pored vec dogovorenog da se opet dogovaramo za ime a ja samo sto se nisam porodila. a moj muz ina neke cudne predloge za ime a ja sam zbog toga jos nervoznija
ma sad bole oba uha
bila sam kod usnog, on kaze da su usi dobro.
bila kod zubara, on kaze da boli od vilicnog zgloba i da se ta bol siri u usi i po glavi. a to je istina, ja bol osecam i u zglobu, ne samo usima, mada su me prvih dana bolele samo usi...
nema nekog leka...kao neke vezbice, al u sustini da se molimo da samo prodje![]()
cao drugari.......
mi smo stigli kuci.....
sve vas ljubimo fleca i margo.......![]()
Cao Margo!cao drugari.......
mi smo stigli kuci.....
Nije nam ostalo puno da kupimo, ali nikako da zavrsim, cele nedelje cekam vikend, i onda sneg pocne da pada kao lud, mislim da je danas napadalo 40 cm. Saobracaj u kolapsu, i tako...Jer vam jos puno ostalo da kupite za malog?
Mi kupili danas kolica i krevetac....cebence...farmerice za 1 mesec,peskiric za kupanje<sada imam 4,valjda ce biti dovoljno>zatim set za novorodjence<tu ima sve kapica rukavice,benkice,bodici,gacice pidzamice portiklica i jos jedan peskiric za kupanje>
Bonzi kolica su kao tvoja....
Super, jos nesto kozmetikice i stvari iz apoteke i imas ono glavno.Jesi li kupila i autosediste uz kolica? Kakav si krevetac uzela? Daj slicice...
I kod mene je isto tako, sve je jos u kutijama...Ha,ha
Carobno prvo daj ti slicice....
Krevetac je neraspakovaan jos uvek jer nema gde da ga stavimo...uzeli smo i dusek,jorgan, jastuce i kompletnu posteljinu....
Nisam uzela autosedalicu,nadam se da cu pozajmiti....![]()
Ludnice, jorgan i jastuce se ne koriste odmah na pocetku, dovoljno je samo pamucno cebence...![]()
I kod mene je isto tako, sve je jos u kutijama...
Ali ja sam ostavila link za krevetac i Gracovu ljuljaskicu.![]()
Supercao drugari.......
mi smo stigli kuci.....
Joooj superMi kupili danas kolica i krevetac....cebence...farmerice za 1 mesec,peskiric za kupanje<sada imam 4,valjda ce biti dovoljno>zatim set za novorodjence<tu ima sve kapica rukavice,benkice,bodici,gacice pidzamice portiklica i jos jedan peskiric za kupanje>
Bonzi kolica su kao tvoja....
Cao
danas nam je baka kupila neke stvarcice i posteljinu za krevetacBile smo zajedno u kupovini...
Ja se ubih radeci vezbe za okretanje bebe, a on ni makac...Blago vama..
Samo skitas...malo odmarajajde slikaj
![]()