Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bonzi, bas mi je zao sto to cujem. Kod mene isto ocajan dan. :(
Iznervirala se prvo u kuci, pa onda dobila postom paket koji nisam narucila - knjige koje sad treba masno da platim. Budite oprezne ako se uclanjujete u neke bebi klubove ili takve stvari preko neta (ovo je vise za vas koje zivite u inostranstvu), jer oni uvek "propuste" da ti kazu neke vazne stvari kad se uclanjujes, meni su recimo rekli da nemam nikakvih obaveza, da bi mi kasnije u emailovima koje su slali (a ja nisam citala jer takvih svaki dan stize tuce) rekli da ukoliko ne otkazem taj paket sa knjigama, stici ce mi na kucnu adresu. I tako je danas stigao, a ja van sebe, niti sam ga narucila, niti kontam o cemu se radi, :eek: posle kad sam skontala procitam da jos uvek mogu da se zalim i vratim, ali u originalnom pakovanju, koje sam naravno pocepala... :besna: I tako... Danas opet u kuhinji na nogama dva sata, i sad otpadam, jako se brzo umaram, ledja i noge me strasno bole, a nocas sam se probudila i jedva uspela da skinem prsten s ruke, toliko su mi prsti bili natekli, sad vise ne smem da ga stavljam... :aha:
Bonzi, kad ces kod lekara?

Carobna,
Svima je dana los dan :(
Moras da pazis,ja nikad ne narucujem preko interneta,jer uvek lazu...
Idem u subotu popodne kod doce....sad mi muz opet kupio lek za oticanje,i ova u apoteci mu rece da je to normalno al da se pazi mora da kontrolisu da nema vode kod bebe,jer je opasno...nego i prsti na rukama uzasno bole i oteceni pa nemogu da stegnem pesnicu,jer tako i kod tebe?Nestavljaj prstenje,ja sam odavno skinula inace bi svasta bilo....

Carobna,
Svima je dana los dan :(
nego i prsti na rukama uzasno bole i oteceni pa nemogu da stegnem pesnicu,jer tako i kod tebe?Nestavljaj prstenje,ja sam odavno skinula inace bi svasta bilo....
I kod mene je tako sa prstima kad nateknu. :( Ali meni su ledja ubedljivo najgora muka, valjda sto od samog pocetka samo na ledjima mogu da spavam, a plus kad stojim, kicma je opterecena. Muz me masira kad je kuci, pa mi bude malo bolje, a posle opet isto... Rekla sam mu, kad beba dodje, ima ti da dojis i presvlacis, a ja cu samo da spavam, i to na stomaku, da odmorim ova jadna ledja. :lol:

Ja sam trenutno u cetrnaestoj nedelji, osecam se odlicno, puna sam energije, iako imam totalno promenjen ukus za hranu i mucnine uglavnom popodne i uvece, razlicitog intenziteta kako-kad; a od cega to zavisi - nemam pojma! Inace, ovo mi je treca trudnoca, prve dve su mi se neslavno zavrsile(cini mi se da je i Margo tako prosla ako sam dobro zapamtila), za sada guramo i sve je o.k.

Ja sam bas smorena :( trebali smo da idemo u prodavnicu da kupujemo za klopu,muz nije hteo da me povede,jer sam se 10min mucila da obujem patike,na kraju ajde idem,medjutiùm tamo sam se vukla,i evo sad umirem,koliko su otekle i bole moje jadne nogice :sad2: i sad smo izginuli rekao je do porodjaja imam da sedim kuci,i sto po celi dan sam na nogama(ne lezim uopste)i stalno sam za kompjut.nemogu vise ni patike da obujem :cry: a treba jos neke stvari da kupimo za malog...nemogu u papucama hladno je...sva sam se ubedacila :(

... smiri se, noge u vis, uzivaj i slusaj muza...

Ja sam trenutno u cetrnaestoj nedelji, osecam se odlicno, puna sam energije, iako imam totalno promenjen ukus za hranu i mucnine uglavnom popodne i uvece, razlicitog intenziteta kako-kad; a od cega to zavisi - nemam pojma! Inace, ovo mi je treca trudnoca, prve dve su mi se neslavno zavrsile(cini mi se da je i Margo tako prosla ako sam dobro zapamtila), za sada guramo i sve je o.k.

Dobro nam dosla! :D :vatromet: :zurka:
Nadam se da ce ova trudnoca proci bolje i da ce sve biti ok :ok: drzimo fige moja bebica i ja :mrgreen: mucnine i promena ukusa za hranu, to je sve normalno... :aha: drzi se... :manikir:

A vama bogami vise uopste nije lako kako vidim, pogotovo ovo sa oticanjem...stvarno je trudnoca drugo stanje - ne kaze se za dzabe. Treba to preziveti, a sto je najbitinije ISPLATI SE! Nema te radosti do sopstvenog deteta u narucju...:super:

Ja hvala Bogu minimalnoooo naticem, juce sam malo nesto u nogama, ali samo prsti i donji deo stopala... :aha: ali zato karlica, gorusica, krsta :dash: da umrem... :besna:

Inace da se pohvalim bila sam na CTGu, sve je super :D pritisak 120/85 citajte idealan :mrgreen: samo sto sam bila na onom glupom CTGu preko sat vremena, jer se Maki toliko bacala i sutirala u CTG da nisu mogli srce da joj uhvate :rumenko: ali sve je ok, to je najbitnije :brus: :heart:

Evo i ja da čestitam! Dobro nam došla draga i znaš kako kažu: "Treća sreća"! :D

Dobro jutro! Nadam se da ste lepo spavale nocas(vi koje ste ranoranioci) i da jos uvek lepo spavate vi koje ne ustajete pre..hm..12?:cao: Hvala svima na dobrodoslici jos jednom! A ja vama zelim da se lako porodite, kao sto rece moja drugarica: -Slusaj telo jer ono sve uradi samo, samo ga treba pratiti...Bez panike!:heart:

Oliverauk@ moze li mi neko pomoci? nova sam na forumu a i nadam se uskoro nova trudnica! koliko treba vremena da prodje od sex- ualnih odnosa do prvih zvakova trudnoce ili tacnije do zaceca? unapred hvala

Pa evo, sve sto te interesuje mozes da saznas na recimo www.ringeraja.rs( nadam se da ovo nije reklama!) ili nekom drugom sajtu namenjenom roditeljima i buducim roditeljima, i to u detalje; imaju jako dobar kalendar trudnoce sa detaljnim objasnjenjima koje su dali strucnjaci. Inace do zaceca moze doci odmah ako potrefis, ili u roku od max. 72h; a do prvih znakova trudnoce obicno mesec dana nakon zaceca tj. 4 nedelje(u mom slucaju, ali sve je individualno- neke zene nemaju nikakve simptome dok druge povracaju od prvog dana).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back