carobnodrvo
Aktivan član
- Poruka
- 1.986
Radoznalce, dobrodosla! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, leti vreme, taman se sama sebi zahvaljujemCarobna, hvala na dobrodoslici! Ajeeee, jos malo pa odoste vi odavde, ko bi rekao da vreme tako leti...
JUHUUUUUUUUUUU DEVOJKEEEEEEEEEEE! Evo jos jedne trudne iz prikrajka, zanima me da li je neka od vas (koja zivi u Srbiji) nezaposlena, ili da li mozda neko od vas zna da li nezaposlene trudnice imaju ikakva prava na neku nadoknadu za vreme trajanja trudnoce? POZDRAV SVIMA, DIVNE STE!![]()
I kod mene je tako sa prstima kad nateknu.Carobna,
Svima je dana los dan
nego i prsti na rukama uzasno bole i oteceni pa nemogu da stegnem pesnicu,jer tako i kod tebe?Nestavljaj prstenje,ja sam odavno skinula inace bi svasta bilo....
Ja sam bas smorenatrebali smo da idemo u prodavnicu da kupujemo za klopu,muz nije hteo da me povede,jer sam se 10min mucila da obujem patike,na kraju ajde idem,medjutiùm tamo sam se vukla,i evo sad umirem,koliko su otekle i bole moje jadne nogice
i sad smo izginuli rekao je do porodjaja imam da sedim kuci,i sto po celi dan sam na nogama(ne lezim uopste)i stalno sam za kompjut.nemogu vise ni patike da obujem
a treba jos neke stvari da kupimo za malog...nemogu u papucama hladno je...sva sam se ubedacila
![]()
Ja sam trenutno u cetrnaestoj nedelji, osecam se odlicno, puna sam energije, iako imam totalno promenjen ukus za hranu i mucnine uglavnom popodne i uvece, razlicitog intenziteta kako-kad; a od cega to zavisi - nemam pojma! Inace, ovo mi je treca trudnoca, prve dve su mi se neslavno zavrsile(cini mi se da je i Margo tako prosla ako sam dobro zapamtila), za sada guramo i sve je o.k.
A vama bogami vise uopste nije lako kako vidim, pogotovo ovo sa oticanjem...stvarno je trudnoca drugo stanje - ne kaze se za dzabe. Treba to preziveti, a sto je najbitinije ISPLATI SE! Nema te radosti do sopstvenog deteta u narucju...![]()
Super.Inace da se pohvalim bila sam na CTGu, sve je superpritisak 120/85 citajte idealan
samo sto sam bila na onom glupom CTGu preko sat vremena, jer se Maki toliko bacala i sutirala u CTG da nisu mogli srce da joj uhvate
ali sve je ok, to je najbitnije
![]()
![]()
Super.![]()
Evo i ja da čestitam! Dobro nam došla draga i znaš kako kažu: "Treća sreća"!Ja sam trenutno u cetrnaestoj nedelji, osecam se odlicno, puna sam energije, iako imam totalno promenjen ukus za hranu i mucnine uglavnom popodne i uvece, razlicitog intenziteta kako-kad; a od cega to zavisi - nemam pojma! Inace, ovo mi je treca trudnoca, prve dve su mi se neslavno zavrsile(cini mi se da je i Margo tako prosla ako sam dobro zapamtila), za sada guramo i sve je o.k.
Dobro jutro...
Cestitamo ulazak u novu nedelju carobnoj,angi i kockici,i svim ostalim![]()