*bananica*
Primećen član
- Poruka
- 966
Cao svima... Ja jedva prezivela noc, necu sad da vas gnjavim i traumiram, ali definitivno je najbolji savet da slusate svoje telo, manite sve ostalo...
ju, sta bi?
jeste sad oboje nama dobro? cuvajte se...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao svima... Ja jedva prezivela noc, necu sad da vas gnjavim i traumiram, ali definitivno je najbolji savet da slusate svoje telo, manite sve ostalo...
Hvala Bonzi.Cestitke Angi i Kockici!
![]()
Ja se pridruzujem cestitkama za ulazak u novu nedelju, bas mi je to simpaticno! A gle cuda, i ja sam danas usla u novu nedelju! Izgleda da je petak bitan dan u kalendaru..
Ja se pridruzujem cestitkama za ulazak u novu nedelju, bas mi je to simpaticno! A gle cuda, i ja sam danas usla u novu nedelju! Izgleda da je petak bitan dan u kalendaru..
Caos svima,
DEVOJKE,CESTITAM ULAZAK SVIMA ULAZAK U NOVU NEDELJU....ja inace ulazim ponedeljkom u novu nedelju....
Ne osecam se bas najbolje...izgleda ce me hvata GRIP....uf,jos to mi fali...
Cekamo da se carobna javi....sta li joj se desilo....?![]()
Ludnice,
Sta osecas?Pij caj,cedi limun i popij paracetamol ako imas,moras da ojacas imunitet...cuvaj se
ludnice, ja i ti smo pravi streberi...sve radimo po ps-u, pa i u novu nedelju ulazimo ponedeljkom![]()
Cao...
Samo da se javnem...Ja bila u setnji...Proletnji divan dan...Idem sad opet malo, sad sam odmorila, pa idem negde da sednem na sokic...
Hvala na cestitakama...Srecna nova nedelja i Kockici i Carobnoj
Kockice,\Kad ces znati za istanbul? Na koliko bi to bilo? Istanbul je prelep...
Evo mene opet, ne znam sta da radim. Ja sam se naime pravila pametna pa odlucila da probam da spavam na strani, kao sav normalan svet, svi kazu savetuje se na levoj strani itd... Znala sam vec od ranije da to kod mene ne ide, jer posle deset minuta se probudim sva ukocena... E pa, nocas sam zaspala na levoj strani, i ostala tako verovatno par sati. Probudila se jutros, leva strana bukvalno oduzeta, grudni misic na levoj strani (oko srca) boli ludacki (boli me jos uvek, i u ruci mi je neki utrnut osecaj)... Ocigledno sam spavala pritiskajuci neku arteriju ili nesto zbog cega cirkulacija nije funkcionisala kako treba. U svemu tome, beba mi je bas aktivna, osecam pokrete celo vreme, i ja odlucim da ne zovem lekara. Stomak mi je celo vreme tvrd i osecam tup bol (kontrakcije), ali nisu redovne. Sad cekam da vidim hoce li ovo proci, i u zivotu vise necu slusati nikoga nego svoje telo... A jos mi je lepo lekar savetovao da sebe treba da slusam i nikog vise, i da uopste nije naucno dokazano da je leva strana bolja od desne, da su to babine gatke. Isto tako, na ledjima nije dobro spavati ako se lezi ravno, ali ako se sedi to je OK, polovina zena tako spava zadnji mesec, zbog stomaka ne mogu drugacije... Prsti na levoj ruci su mi nateceni vise nego na desnoj...
Uf, neverovatno kako covek moze da bude glup.![]()
Bonzi, hvala puno sto brines za nas.Vidis carobna tvoj doca ne savetuje da se spava na ledjima nisko nego u polu sedecem polozaju,a ja vec dva tri mes spavam bas na ravno,tj na nisko i hvala bogu dobro smo i ja i bebac!Zato treba slusati svoje telo,pratis sta tebi odgovara a i bebcu i nikog neslusaj,sto je za nekog dobro nemora da znaci da je i za tebe..;Ljubimo vascuvaj se,i javljaj kako ti je,ako te bas zabrinjava i ako se nastavi tako vidi pozovi cisto da se konsultujes sa njim...mada mislim da ce proci samo odmaraj i nek te muzic malo izmasira...da bi se poboljsala cirkulacija...
Hmmm... mozda je stvarno to sto si napisala da si prikljestila neku arteriju...meri molim te bebine pokrete i vidi lekara...
nemoj da se brinemo...
![]()
Cuvajte se i pisite odmah ako bude nekih novosti.Elem devojke moji se vracaju za sat vremena iz Beca, baba je Marti nakupovala stvari tonu![]()
i Sling Maramu, bas da je vidim...
ali to isto znaci da me od sad opet nece biti na forumu cesto, 1 dnevno kao i pre...
steta... bas mi je ovo prijalo i skracivalo mi dane...
U kontaktu sam preko mobilnog sa nekoliko vas, tako da i ako dodje do necega, a ja bih volela jer sam ipak vec danas usla u 38+0 tj 39tu nedelju, ja vam javljam
Danas i sutra jos odmaram, u nedelju u 9h ujutru imam pregled kod Dr. Terzica, pa vam pisem... budite mi dobre, drzite se i volimo vas Maki i ja...![]()
![]()
![]()
Bananice koja si ti nedelja?
Koja si nedelja?
Evo mene opet, ne znam sta da radim. Ja sam se naime pravila pametna pa odlucila da probam da spavam na strani, kao sav normalan svet, svi kazu savetuje se na levoj strani itd... Znala sam vec od ranije da to kod mene ne ide, jer posle deset minuta se probudim sva ukocena... E pa, nocas sam zaspala na levoj strani, i ostala tako verovatno par sati. Probudila se jutros, leva strana bukvalno oduzeta, grudni misic na levoj strani (oko srca) boli ludacki (boli me jos uvek, i u ruci mi je neki utrnut osecaj)... Ocigledno sam spavala pritiskajuci neku arteriju ili nesto zbog cega cirkulacija nije funkcionisala kako treba. U svemu tome, beba mi je bas aktivna, osecam pokrete celo vreme, i ja odlucim da ne zovem lekara. Stomak mi je celo vreme tvrd i osecam tup bol (kontrakcije), ali nisu redovne. Sad cekam da vidim hoce li ovo proci, i u zivotu vise necu slusati nikoga nego svoje telo... A jos mi je lepo lekar savetovao da sebe treba da slusam i nikog vise, i da uopste nije naucno dokazano da je leva strana bolja od desne, da su to babine gatke. Isto tako, na ledjima nije dobro spavati ako se lezi ravno, ali ako se sedi to je OK, polovina zena tako spava zadnji mesec, zbog stomaka ne mogu drugacije... Prsti na levoj ruci su mi nateceni vise nego na desnoj...
Uf, neverovatno kako covek moze da bude glup.![]()