Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo sam se cula sa Kockicom..
I ona ima kontrakcije! Kakav danz:shock:

Ima na 15min kontrakcije...Nece jos u porodiliste, videce kako se razvija situacija nocas i sutra, a prekosutra ima pregled kod svog lekara...

Uh, bre, gde obe odjednom...Previse uzbudjenja za jedan dan.z;)

Joooj ja sam bas uzbudjna z:mrgreen:
Nadam se da je margo dobro da se nemuci i da j bebac vec dosao na ovaj svet,dusica mala...
Pa cim pukne vodenjak,mora u salu,prikljucna je na indukciju,sve dok se ne otvori,ctg joj rade i proveravaju koliko se otvara...

A da, zaboravih da joj je bio pukao vodenjak... I ja se nadam da je bebica stigla, vec pet sati je u sali. Mada, ne znam dokle je bila dosla sa otvaranjem kad je stigla u bolnicu...
Uh, mene ledja bas bole veceras. z:( Spava mi se, idem da odmaram, sutra imam jos obaveza pre nego sto gosti stignu.
Muzu od Margo, nadam se da cu ujutro kad ustanem videti jednu lepu vest od tebe ovde, nemoj da nas zaboravis. :)
Laku noc svima, lepo spavajte. z:girl:

Margo nam se porodlila! Rodio se decacic od 2.5kg oko 22h.

Javila mi upravo Kockica, zvao je muz od Margo...
Sve je u redu, nikakve detalje ne znamo...Javice se tatica na forum kad stigne, sad slavi...

Cestitam mamici i tatici! Dobro nam dosao Fleco:vatromet::veseljaci:

Kako joj se smirile,valjda kad pocnu,nestaju,mozda su lazne :think:
Joooj ljudi ja sam sva uzbudjena z:mrgreen:
Ajde tina i ti uskoro za koji dan z:kiss:
Ja sam se danas toliko uzbudila zbog margo,svaka jooj cast bas se drzala hrabro,muz isto,a ja sam kukavica,kakva li cu ja biti kad dodje taj dan z:cry:

Bonzita, ja sam isto panicila oko porodjaja, ali kad pocne da se desava, nestaje panike...nemas vise vremena za to :)
A i po nekom nepisanom pravilu, kod svih koje znam, ako je teska trudnoca, porodaj bude super..i ja sam ziv primer. I jos se moj porodjaj svrstava u komplikovanije, a ja sam odmah posle rekla da bih mogla jos 10 puta tako da se poradjam samo da ne moram da budem trudna :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back