Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao devojke :cao: evo i nas dve :zurka:
Hehehe sinoc sam se bas smejala kad me nazvao muz od margic da mi javi da se porodila, i prva stvar koju mi je rekao je bila: "Koga sam nazvao?!" :hahaha: e dobro su oboje to prosli, jadnicak i on, mogu da zamislim kako se brinuo... :aha:
Nas dve juce imale kontrakcije na 15min, koje su se onda proredile... manje vise kontrakcije, nego me brinuo bol u samoj vagini od kojeg nisam mogla ni da hodam ni nista :eek: znaci bas unutra me bolelo... :sad2: nazvala sam bila Branku ona kaze polako cici otvaras se, neke osete, neke ne... :aha: Marta je poslusala babu koja ju je namolila da pusti mamu da se sredi jos danas (frizer, pedikir, manikir) i prestadose kontrakcije :rotf: danas imam samo konstantan tup bole dole, blag ali me pomalo i iritira... :roll: sutra u 7:45 treba da sam u Visegradskoj, pa cu ja lepo Angi sve da pisem preko poruka i bicete uvek upucene ne brinite se :klap: a mozda sutra i ne bude nista, pa se onda i dalje budemo druzile :D hehehe...
Cestitamo Maki i ja svim mamicama i bebicama na ulazak u novu nedelju :klap: opaaa eto i nas dve po starom smo u 37+0 znaci 38oj nedelji :D i samo da se pohvalim spakovala sam torbu za porodiliste :mrgreen:

Dobro jutro...
Evo nas u novoj nedelji, usli u 33.-uz:)
Carobna i Kockice, cestitam i vama...z:)
Veselje opste na forumu...
Sad da ispratimo Tinu i Kockicu...

Ja idem posle u DZ da sredjujem papirologiju za bolovanje i da vidim kad otvaram porodiljsko...Uh, cekanje od bar dva sata...

Nama je danas mesec dana :):):):)
A Fleca I Aleksej ce zajedno u skolu hehehe :):):)
Bas sam srecna zbog Margo...Nisam spavala nista nocas bebana muce grcevi..opet..ali cim je svanulo morala sam da upalim komp da vidim jel se porodila...

z:dm5:z:dm5:z:dm5:

E pa drustvo, odosmo nas dve u pohode... :aha: treba se obuci, spremiti rucak, pojesti isti, nasminkati, dogegati se do frizera+manikir+pedikir... hvala Bogu pa su to 2 sestre koje me sredjuju u 1 salonu :mrgreen: pa onda natrag kuci i odmaranje do sutra ujutru,... :klap: a baka ce da nam ode po nalaze :mrgreen:

Ljubimo vas sve, drzite nam fige sutra... :aha: mazite tibe i lolimo vas... :heart: :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back