Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo Angiz:)
Bila sam do mojih malo,..
Boznti, Cestitam ti novu nedelju:)
Margo,

Imam tremu zbog tebe:zima2: Koliko ti ide krv? Ja sam mislila da je normalno samo da ispadne sluzni cep malo protkan krvlju.. Bas je poranio bebac, ali ko zna, mozda saceka jos nedelju dana, nikad se to ne zna.Znas li koliki je sad?

Nas dvoje smo super...mali se meskolji, pliva i nece da otkrije kako je okrenutz;)

Nego, Margo i Carobna,
Jeste li se odlucile za ime? Nas ce verovatno biti Filip...mada jos ne mogu da prezalim Pavla, ali kad mu je glupo znacenje "mali".

Pitanje za sve: Jel biste dale ime koje vam se svidja detetu, a da znate da mu je znacenje bezveze?

Bonzi, krvarenje je normalno kad pocne porodjaj, ne mora da se javi, ali svaki porodjaj pocinje sa bar jednim od 3 simptoma: Trudovi, krvarenje, pucanje vodenjaka.
z:cry:
Evo Angiz:)
Bila sam do mojih malo,..
Boznti, Cestitam ti novu nedelju:)
Hvala mila
Margo,

Imam tremu zbog tebe:zima2: Koliko ti ide krv? Ja sam mislila da je normalno samo da ispadne sluzni cep malo protkan krvlju.. Bas je poranio bebac, ali ko zna, mozda saceka jos nedelju dana, nikad se to ne zna.Znas li koliki je sad?
To sam oi ja mislila na taj sluzav cep;joooj ljudi mene vec panika hvata z:cry:
Ma neverujem da ce mali da saceka,cim ima kontrakcije na 5min,brzo ce,nama je babica rekla kad ispadne taj cep,ili kad pocnete da se otvarate,moze i nekoliko dana pre porodjaja da pocne,ali se nadam da je kod margo drugacije,da se nemuci puno...z:girl:

Nas dvoje smo super...mali se meskolji, pliva i nece da otkrije kako je okrenutz;)

Nego, Margo i Carobna,
Jeste li se odlucile za ime? Nas ce verovatno biti Filip...mada jos ne mogu da prezalim Pavla, ali kad mu je glupo znacenje "mali".

Pitanje za sve: Jel biste dale ime koje vam se svidja detetu, a da znate da mu je znacenje bezveze?
Pa mi sad biramo ime,ako se njemu nesvidja,jednog dana neka ga promeni ,ovde to moze..al neverujem,dacemo mu lepo ime,mozda enzo a mozda neko drugo jos nismo na cisto ...

Kad smo vec kod tog sluznog cepa, jeli zna neko kako to izgleda, mislim kolike je velicine, sta, kako skontati da je to to?
Za ime, pa kod Margo je isto Filip, ako se nisu predomislili, jeli Margo, jesi nam jos tu? :)
A ja jos nisam odlucila jer ce beban imati dva imena, tata bira srpsko, a ja norvesko, tata je davno odabrao, a i ja, ali ta se dva imena - ne slazu. :aha: I tako, jos razmisljamo.
A to za Pavla nisam znala... Mislim da ja ne bih dala ime ako mi se ne svidja znacenje, ja uvek gledam na to, nekako mi ime koji prvi put cujem zvuci lepse ako ima lepo znacenje i obrnuto.
Moje ime, npr. je tesko za izgovor i svi (ovde) ustuknu kad ga cuju, ali kad im kazem znacenje, odmah nabace osmeh i kazu da je lepo. :)

Nije krv-krv. Vise braonkasto,sukrvica. Pocelo je otvaranje izgleda.....To je normalano.Za sada je Filip,ali nikad se ne zna. Super je i Nenad ,ali mu je znacenje bezveze...Filip kazu da je filo hipos Konjoljub...onaj koji voli konje....

Carobna,
Sluzni cep su nam na vezbama opisali kao sluzavi iscedak protkan nitima krvi, nejcesce braonkaste.

Bonzi,
Mislila sam da je Enzo siguranz:)

Nama se svidja i Pavle i ide lepo uz prezime, ali kud videh znacenje...Mnogi ljudi i ne znaju znacenja imena pa ih daju jer lepo zvuce...

Sluzni cep je zapravo filter koji sprecava prodor bakterija u matericu.Po proucavanjima donji kraj je puniji bakterija ,a na unutra opada ka 0. Ispadanje cepa je znak da se otvara tj da se otvor mater ice izjednacava sa sirinom zidova....Velika najava...kucanje na vrata....muz od Margo (sada ja kucam a Margo diktira ,da se ne cudite )

Sluzni cep je zapravo filter koji sprecava prodor bakterija u matericu.Po proucavanjima donji kraj je puniji bakterija ,a na unutra opada ka 0. Ispadanje cepa je znak da se otvara tj da se otvor mater ice izjednacava sa sirinom zidova....Velika najava...kucanje na vrata....muz od Margo (sada ja kucam a Margo diktira ,da se ne cudite )

Margo imas li bolove?Ako imas aj nam malo opisi.....please....

Joj sto ja nesto imam tremu,:zima:devojke,od kako sam jutros procitala poruku od margo da je bila u bolnicu.....joooojjjjjj.....
Moja beba ce se mozda zvati Nikola...kao Nikola Grbicz:p ili kao sveti Nikola,tako da imamo i datum da mu slavimo imendan....kazem mozda ce se zvati....treba jos da se dogovorimo sa taticom....njemu se svidja i ime Ivan...ali meni je nekako..hhmmm pa ne zvuci mi lepo uz prezime....z:hm:

Nema nam je angi....
E drage moje trudnice,jedna po jedna oticicemo sa ove teme ,nego sam primetila da nema novih :think:
Mi smo danas pune 34nedelje

Cestitamo Bonzi....z:D

Ja mislim da ima novih ali da ne smeju da se jave....ili nece da kvare optimizam koji ovde vlada svojim trudnickim strahovima....
Ja bih preporucila= MA JAVITE SE DEVOJKE SLOBODNO,DA RAZMENJUJEMO ISKUSTVA I MISLJENJA=z:lol:

Joj Bonzi,ja sam se sve nadula u stomaku,nisam bila u wc evo 8 dana vecz:cry:
Ne gine mi ponovo klistir...joooj

Pa vidi pronadji nesto sto ti odgovara,vidi nek ti daju nesto za konstipac,neke cepice...nije resenje svaki put na klistiranje...Jer si i pre trudnoce imala problema sa konstipac?
Jooooj ja neznam kako cu izdrzati to klistiranje na porodjaju,to mi je mucenje,i odvratno :zstidljivko:
Carobna,
Bas tako,svi cekamo da nas obraduju...z:girl:

Pa vidi pronadji nesto sto ti odgovara,vidi nek ti daju nesto za konstipac,neke cepice...nije resenje svaki put na klistiranje...Jer si i pre trudnoce imala problema sa konstipac?
Jooooj ja neznam kako cu izdrzati to klistiranje na porodjaju,to mi je mucenje,i odvratno :zstidljivko:
Carobna,
Bas tako,svi cekamo da nas obraduju...z:girl:

Toga sam se i ja skoro najvise bojala, a ispalo je da uopste nije tako strasno, odnosno da uopste nije...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back