Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa vidi pronadji nesto sto ti odgovara,vidi nek ti daju nesto za konstipac,neke cepice...nije resenje svaki put na klistiranje...Jer si i pre trudnoce imala problema sa konstipac?
Jooooj ja neznam kako cu izdrzati to klistiranje na porodjaju,to mi je mucenje,i odvratno :zstidljivko:
Carobna,
Bas tako,svi cekamo da nas obraduju...z:girl:

Nista mi Bonzi ne odgovara, stvar je u tome sto bebac lezi tako na debelo crevo i onda nece nikako...imam razne preparate...eto pijem sirup od smokve i parafinsko ulje,to redovno dala mi doktorka,pre neki dan mi dala tablete magnezijuma,onda uzimam i jedan homeopatski sprej koji je isto za konstipaciju u trudnoci,uzimam mekinje,dosta voca,vode sokova ali ne pomaze nista...Pre trudnoce nisam imala konstipaciju ali nisam ni bas svaki dan isla do wc/a...ali ovo je sad preterano....
Sto se tice klistiranja,ma to uopste nije strasno ne brini se barem tog dela...i nije odvratno...kao recimo u srbiji...ovde je sve drugacije...emancipovani ljudi.pa te pokriju pa lepo mala cevcica sa malo vode,pa malo drzis i onda ides u wc kao kad imas dijareju...i to je to...z:poz:

sta se sve ovde izdesavalo, postaje zanimljivo, nekako smo bile bas dosadne.

ja sam ljubomorna na margo, zivot joj je zanimljiviji, meni se bas nista ne desava, osecam se bolje nego ikad, cak i koskici isto se nesto desava, a meni nistaaaaaaaaaaaaa

joj. margo ima li sta novo, javi se ako si i dalje kod kuce. ja sam bas puno propustila

Tin,Ovde muz od Margo.
Smestila se u bolnicu,decko se lepo namestio Po UZ ima oko 3kg. Nije se bila jos otvorila ,ali pre jedno pola sata smo se culi...pukao vodenjak i odveli je u salu.......
Bas imam tremu....

Zar nisi mogao da budes sa njom u sali?Sta su rekli o prisustvu muza?
Ufff drzim joj palceve i nadam se da ce sve biti brzo....javljaj nam vesti,please

jooj stomaci j sam tako uzbudjena zbog Margo...uf srecice male..samo da sve prodje ok..
A dragi tata ti se spremi za cepanje maica i da slavis o da nam javis obavezno..mali fleca nam stize..ja sam jako uzbudjena..nisam bila ovako uzbudjena kad sam ja isla na porodjaj...ljubim vas...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back