bonzita93
Aktivan član
- Poruka
- 1.950
Cestitamo!Bravo AleksejNama je danas mesec dana
A Fleca I Aleksej ce zajedno u skolu hehehe
Bas sam srecna zbog Margo...Nisam spavala nista nocas bebana muce grcevi..opet..ali cim je svanulo morala sam da upalim komp da vidim jel se porodila...
![]()

dusica mala 

Drzimo fige,ajde pa se nadamo da ce martica uskoro da nam dodjeE pa drustvo, odosmo nas dve u pohode...treba se obuci, spremiti rucak, pojesti isti, nasminkati, dogegati se do frizera+manikir+pedikir... hvala Bogu pa su to 2 sestre koje me sredjuju u 1 salonu
pa onda natrag kuci i odmaranje do sutra ujutru,...
a baka ce da nam ode po nalaze
Ljubimo vas sve, drzite nam fige sutra...mazite tibe i lolimo vas...
![]()
![]()

Javljaj sta se desava
budi nam hrabra kao margo 
Carobna,aj daj recept,ili na pr por ili ostavi na drugoj temi namenjenoj za kuvanjeEeeeee. ovo sto pravim (bice brzo gotovo, cekam da se nesto ohladi) se zove Hladni Krem, znaci ne moze kremastije, a jako lagano. Nikad nista lakse za napraviti, a super ukusno.![]()

treba se obuci, spremiti rucak, pojesti isti, nasminkati, dogegati se do frizera+manikir+pedikir... hvala Bogu pa su to 2 sestre koje me sredjuju u 1 salonu
pa onda natrag kuci i odmaranje do sutra ujutru,...

E doslo mi je da kazem, ko u onoj prici o malom pastiru, kad stvarno budete dolazili, nece biti nista!
A ja cu veceras da jedem dok ne puknem.
Stvarno su mi otpale i noge i ledja od stajanja, bas sam se trudila, i eto, tako to biva. 

.. chestitke, margo.. 

jadnicak nas... drzi se margic! 
malo sam iznervirana jer sam se stvarno nadala da mi je termin 7.2. kao sto su zakljucili po UZu, ali kaze Dr.Terzic da ipak ostanem pri starom da merim, znaci oko 20.2. kao termin jer Maki jeste krupna, ali ocigledno ima i na koga
uh ovaj 9ti mesec je najgori, znaci dala bih jos 8 trudnoca do 8og meseca, samo bez ovog 9tog