Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kosu.....
hteli smo da krecimo pre nego sto se mali rodi...onda je muz hteo da kreci dok smo u bolnici.....ali nas je moja mame zamolila da to ne radimo i da sacekamo prolece ili leto pa onda.....tako da ce krecenje da saceka......

kosu.....
hteli smo da krecimo pre nego sto se mali rodi...onda je muz hteo da kreci dok smo u bolnici.....ali nas je moja mame zamolila da to ne radimo i da sacekamo prolece ili leto pa onda.....tako da ce krecenje da saceka......
Sve sto moze da ceka nek ceka. Sta mene posla ceka na leto, ne smem ni da pomislim. Al neka, taman da se istope ova kilca sto sam nabacila. :P To da beba dodje iz bolnice u okrecenu, a pogotovo ofarbanu sobu je najgora varijanta, farbanje se mora raditi par meseci unapred, dobro je da ste odlucili da sacekate. I kad okrecite, nemojte da beba tu spava dok se to dobro ne izluftira. z:poz:

Imali smo rano jutarnju vezbu....probna uzbuna....sa odlaskom do klinike i povratkom kuci....
Muz od Margo

Iju :eek: nadam se da je sad sve ok... :sad2:

Nas dve od juce imamo bolove u predelu vagine tj karlice i to onako menstruacioni bolovi koji dodju, prodju, nekad jaci nekad slabiji... :think: nisam jos digla uzbunu, samo sam se primirila... Maki je ujutru uglavnom bas mirna, ritne par puta da bi onda tokom dana se namestala 100 puta, udarala, zezala itd :mrgreen: danas pakujem torbu, sutra idem kod frizera, pedikir, manikir i sve to, a u subotu na pregled... :aha: ako me nema u subotu znaci da su me zadrzali :klap:

Cao! :cao: Danas sam OK, spremam se da sortiram sve ove stvarcice koje sam kupila i da posle samo perem, sutra mi dolaze gosti pa cu da smislim kakvu klopu da spremam i tako... Dan je siv, pa sam i ja nesto teska za pomeriti s mesta, a ovaj kompjuter otezava stvar. z:mrgreen: Pakuj se, Maki samo sto nije stigla. z:)

Joj i ovde je siv dan :aha: ali moram uskoro da se spremim da odem jos do apoteke po zadnje 2 stvari koje mi fale (Povidon Jod i AD kapi) i malo do Merkatora da prosetam... z:D

ovako....imala sam kontrakcije na svaka 4minuta nisu bile neke jake a i pocelo je krvarenje......tek sam krenula da se otvaram nisam bila otvorena ni prst......dr na prijemnom mi je rekla da je mozda bolje da se vratim kuci jer nisam ni tamo ni vamo......nisam spavala cele noci tek sam uspela oko 6:30....
sad mi je krvarenje jace.....proba je dobro prosla ja sam vristala od smeha jer je moj ludi muz kad sam mu rekla da se poradjam poceo da cita knjigu da vidi sta se desava.....uglavnom smo dobro organizovani i nismo panicili.....

ovako....imala sam kontrakcije na svaka 4minuta nisu bile neke jake a i pocelo je krvarenje......tek sam krenula da se otvaram nisam bila otvorena ni prst......dr na prijemnom mi je rekla da je mozda bolje da se vratim kuci jer nisam ni tamo ni vamo......nisam spavala cele noci tek sam uspela oko 6:30....
sad mi je krvarenje jace.....proba je dobro prosla ja sam vristala od smeha jer je moj ludi muz kad sam mu rekla da se poradjam poceo da cita knjigu da vidi sta se desava.....uglavnom smo dobro organizovani i nismo panicili.....

Ajdeeee drzi seee! :D :klap: baci poruku plsss da znam sta se desava, imas moj broj! :cmok: :cvet: :cao: Drzimo fige da sve bude ok!!!

Uh, svaka vam cast kad ste organizovani, samo tako nastavite. z:)
Ja sam jos ludja od tvog muza, planiram da ponesem knjigu sa sobom kad krenem u bolnicu, pa da citam i pratim sta se desava. :hahaha:

Margo duso..ijoooj bebac oce ranije napolje..zuri se coveku..a ovaj moj lenstinica nije hteo da izadje..zato sad je hiper aktivan covek ne ce da spava samo bi da vileni...dosadno mu..hehehe....i moj ti je savet da setas akoje porodjaj krenuo da bi se beba lepo spustila , da ne bi imala problema ko ja..drzim ti fige..srecnoooo....mozda bude sutra na nas mali rodjendan..hehehe z:kiss:z:kiss:

Iju :eek: nadam se da je sad sve ok... :sad2:

Nas dve od juce imamo bolove u predelu vagine tj karlice i to onako menstruacioni bolovi koji dodju, prodju, nekad jaci nekad slabiji... :think: nisam jos digla uzbunu, samo sam se primirila... Maki je ujutru uglavnom bas mirna, ritne par puta da bi onda tokom dana se namestala 100 puta, udarala, zezala itd :mrgreen: danas pakujem torbu, sutra idem kod frizera, pedikir, manikir i sve to, a u subotu na pregled... :aha: ako me nema u subotu znaci da su me zadrzali :klap:
Jao malena, držim ti fige i mislim na tebe!

Margo,joooj fleca ce da dodje pre z:D ja sam se sva unervozila ljudi,kako li ce da bude kad ja dobijem kontrakcije z:cry:
Nerazumem zasto krvaris?Jer to normalno?Setaj sto vise,tako je nama babica pricala,da bi se otvorila brze,i bolje sto si kuci,na 5min kontrakcije kad imas u roku od sat vremena,tako je kod prvorotke,a one koje su se vec poradjale na 10min kad imaju kontrak odmah u bolnicu,dobro je sve ste spremili,jos malo i drzaces flecu u narucju,drzim ti fige da sve prodje lako i brzo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back