Angi7
Aktivan član
- Poruka
- 1.641
Margo, koliko je dugacka kadica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

samo sto sam ja staromodna pa nisam htela takvu, nego najnormalniju, ma videcete kad Maki dodje postavicu vam slike sobe... 
meni je tako... 
a i ja jutros imala lazne trudove
znaci malo menstruacionog bola, malo vise sekreta ali je proslo 

Lekar morao malo da ga cuska i onda je poceo da se meskolji. Ovo je bio treci UZ i treci lekar, rekao je da je sve OK, bebac jednostavno nekad hoce da spava pa se manje krece, i posto mi je posteljica vise na desnoj strani, onda uglavnom samo tu osecam pokrete. Tezak je 2180g, u petak (ipak smo se vratili petku
) ulazimo u 35. nedelju, po danasnjim merama. Tako, kazu da je normalno kad se priblizis kraju i da imas kontrakcije, i da su ti otecene noge (treba izbegavati so, a ja jedem bas slano, kao i uvek)
, i da ujutro imas mucnine... Ali to isto tako moze biti i opasno ako je preterano, ucestalo itd. ili ako se jave promene sa pritiskom ili urinom, zato treba obratiti paznju, i bolje se javiti lekaru jedanput previse, nego jedanput premalo. Dakle, ne paniciti, ali se javiti lekaru ako ste zabrinuti...
jer su ti rekli koliko ce mozda da dostigne do kraja?

a na drugoj strani sutira nogicama...Ma jeste, ko bi nama ugodio: Joj, sto ovoliko lupa, joj sto je sad miran, ali sve tako razmisljamo... Cuces, cuces, kad ti drekne na uvo, ima da se momentaaalno razbudis.carobna super za bebca bas sam veliki, ma bice sve ok. i treba bebac malo da spava, dodje mu takav period. na primer mene sad brine sto je previse aktivan, sinoc sam mislila da ce da izleti koroz stomak.ali nocu kad spavam nemam pojma sta radi jer ja spavam ko top, i jedino me brine kako ce on mene nocu da probudi, bojim se da ga necu cuti, jer nekad ne cujem ni telefon pored glave.

Pa to znaci da si ti sad 34. nedelja, jeli Bonzi? Tako ispada po velicini bebe. Jeli ti racunas termin 19. ili 12 mart?To je to,ja sam bila 33ned i tog dana je imao 2100.
pa da sad sam 33ned +6dana!!Neznam na ultravuku su mi rekli 12marta,ali ginekolog kaze 19,tako da svi slusaju ginekol,niko neobraca paznju na uz!Po mome ja ulazim u novu nedelju utorkom a po ultrazvuku Cetvrtkom,tako da sad racunanam da je cetvrtak!

Gde si ti, sta ima novo?
Cuces, cuces, kad ti drekne na uvo, ima da se momentaaalno razbudis.![]()

Znam za gaze i flaster koji mora biti od prirodnog materijala (svila ili pamuk), ali nemam pojma cime ciste, svekrva mi kaze da je to svuda drugacije, izgleda da se ovde cisti samo 3% hidrogenom, negde koriste i alkohol ili jod, znam da se kod nas koristio onaj Bivacin prasak ranije... Pitacu babicu, pa sta mi kaze...Carobna,
Meni su samo rekli neka gaza siroka (to sam kupila)sto ide preko pupka valjda drzi ono sto mu stave,traze i male gaze,sad nemam pojma sta stavljaju,mozda tamo daju...
E super.nasla sam papuce......plasticne klompe.....
Farbala si kosu?