malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
kosu.....
hteli smo da krecimo pre nego sto se mali rodi...onda je muz hteo da kreci dok smo u bolnici.....ali nas je moja mame zamolila da to ne radimo i da sacekamo prolece ili leto pa onda.....tako da ce krecenje da saceka......
hteli smo da krecimo pre nego sto se mali rodi...onda je muz hteo da kreci dok smo u bolnici.....ali nas je moja mame zamolila da to ne radimo i da sacekamo prolece ili leto pa onda.....tako da ce krecenje da saceka......
To da beba dodje iz bolnice u okrecenu, a pogotovo ofarbanu sobu je najgora varijanta, farbanje se mora raditi par meseci unapred, dobro je da ste odlucili da sacekate. I kad okrecite, nemojte da beba tu spava dok se to dobro ne izluftira. 

nadam se da je sad sve ok... 
nisam jos digla uzbunu, samo sam se primirila... Maki je ujutru uglavnom bas mirna, ritne par puta da bi onda tokom dana se namestala 100 puta, udarala, zezala itd
danas pakujem torbu, sutra idem kod frizera, pedikir, manikir i sve to, a u subotu na pregled...
ako me nema u subotu znaci da su me zadrzali 

Danas sam OK, spremam se da sortiram sve ove stvarcice koje sam kupila i da posle samo perem, sutra mi dolaze gosti pa cu da smislim kakvu klopu da spremam i tako... Dan je siv, pa sam i ja nesto teska za pomeriti s mesta, a ovaj kompjuter otezava stvar.
Pakuj se, Maki samo sto nije stigla. 

Javljajte nam sta se dogadja....Hoce li muz biti s tobom?