bonzita93
Aktivan član
- Poruka
- 1.950
I ja imam problema sa spavanjem
karlica je za sada u redu,pu,pu, da ne ureknem,ali samo po 5min mogu na stranu da spavam,utrni uzasno kuk,i moram se se premestim malkice na ledjima,al to nevalja jer spavam na nisko,pa kad ustanem bebac se popreci,bojim se da mu neodgovara taj moj polozaj
bas sam neispavana i umorna,i sva bezveze !
Sta ste vi odlucile,sta ce te koristiti za ciscenje nosica,izvlacenje slina?Ja se razmisljam jos...
karlica je za sada u redu,pu,pu, da ne ureknem,ali samo po 5min mogu na stranu da spavam,utrni uzasno kuk,i moram se se premestim malkice na ledjima,al to nevalja jer spavam na nisko,pa kad ustanem bebac se popreci,bojim se da mu neodgovara taj moj polozaj
bas sam neispavana i umorna,i sva bezveze !Sta ste vi odlucile,sta ce te koristiti za ciscenje nosica,izvlacenje slina?Ja se razmisljam jos...
. Mi guramo 23 nedelju tj od sutra 24ta i u maju stize jos jedan decak. Radila sam CVS, ali su mi samo napisali normalan kariotip, pre mesec dana dr rece decak, i ove nedelje odem na 4d cisto da vidim da ipak ima sanse da je devojcica, kada i drugi dr rece decak. 
Ja spavam sedeci, i zbog toga mi karlica otpada, nocu sva utrnem... A preko dana pocnu ledja da me otkidaju. Al sta da se radi, iz ove koze se ne moze.
ali makar sam realna... znam koliko mene sad boli... 

dobro nam dosla!
ne treba previse da panicis, ne treba ti to... 

Uh, ljudi moji, pa ovo sve do sad je stvarno bila sala. 

Ma kad si u bolnici, jeste da nista ne znas, ali tu su ljudi oko tebe da ti pomognu, a sta cu kad dodjem kuci, i budem sama sa njim, pa moram da se snalazim oko svega. Idi bre, neku noc sam imala nocnu moru oko toga kupanja.