Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja moram da vam se pozalim da meni u trudnoci grudi nisu jos uopste porasle! inace imam male, i jedva sam cekala da vidim to cudo, ali baksuz, nista...Kazu u devetom ce i posle porodjaja, ali jos ne videh da ni malo ne narastu:( Na pocetku trudnoce su bile bas bolne u prvom tromesecju, posle nista...ako i pre...mozda su malkice punije...I mm je razocaran:(

E, Angi, baksuze, nasmejala si me... I moje su samo malo punije, ali ja se ne zalim, mislim da ako vise porastu, vise se i opuste, jer ne mogu misici odjednom da se naviknu. ;)
Jeli vama stomak sada raste u sirinu? Moj izgleda kao da imam slauf oko pojasa. :P

pre dve nedelje sam probala pantalone pre trudnoce i usla sam u njih naravno nisam mogla da ih zakopcam ali na butinma i guzi normalno stoje.......sad vec mislim da nema sanse da udem u nijh.....
Ja mislim da meni vise nista ne moze ni na butine ni na kukove...
Pre par dana sam pocela da koristim bademovo ulje za strije, i od tada me svrbi koza na stomaku, a negde sam procitala da ne sme da se cese, ne znam ni ja zasto... :think:

nemoj da ga koristis ako ti smeta......meni je super......nadji nesto drugo....probaj niveu onu staru teget i za nju sam cula da je odlicna ali i ona ima bademovo ulje.......
Ne verujem da mi smeta bademovo, nego mi je koza suva pa mislim da reaguje ako stavim bilo sta... Mogla bih da probam Niveu, imam onu sa Q10+, dobra je, nju sam koristila i pre trudnoce, ali jos uvek sam osetljiva na mirise pa mi zbog toga badem odgovara, on nema miris.
Odosmo mi na spavanje, danas sam se bas umorila. Laku noc mame i bebice! z:girl:

Pravo bademovo ulje nece da svrbi,a i ako svrbi koza to jr zato sto se rasteze,raste stomacic,samo nevalja da se cese jer tako se stvaraju strije...hocete da vam pokazem stvaecice sto smo kupili?
Moj stomacic je onako veci,al kad vidim neke zene pa ogromne stomake imaju moj je onda mali z:( a ja bi volela da imam bas veliki...grudi su mi se povecale,ne puno al za jednu velicinu,i jos uvek su bolne....

Pozdrav svim buducim mamama!
Usla sam u deveti mesec pre dva dana, pocinje da me hvata straaasna trema. Ima li medju vama neka koja broji tako "sitno"? Tesila sam se epiduralnom, ali sad vec nisam sasvim sigurna da cu je dobiti, posto moj lekar kaze da cemo o tome kad porodjaj pocne, pa vidimo kakva je situacija.
p.s. Ovo mi je druga trudnoca, prvi porodjaj mi je bio indukovan, dugacak i tezak. Onda nisam brinula, a sad pocinjem lagano da panicim kako sam bliza terminu. Nadam se da je tu neko ko je voljan da se malo "izjada "samnom na ovu temu...

ajde gledaj te u profilu

Joooj bonzi ajde molim teee ili nauci da stavljas ili napravi album, pa nije toliko tesko... tako po profilu se jurcati za stvari je bas truba... z:hm:

Pozdrav svim buducim mamama!
Usla sam u deveti mesec pre dva dana, pocinje da me hvata straaasna trema. Ima li medju vama neka koja broji tako "sitno"? Tesila sam se epiduralnom, ali sad vec nisam sasvim sigurna da cu je dobiti, posto moj lekar kaze da cemo o tome kad porodjaj pocne, pa vidimo kakva je situacija.
p.s. Ovo mi je druga trudnoca, prvi porodjaj mi je bio indukovan, dugacak i tezak. Onda nisam brinula, a sad pocinjem lagano da panicim kako sam bliza terminu. Nadam se da je tu neko ko je voljan da se malo "izjada "samnom na ovu temu...

Cao Gash :cao: dobro nam dosla! :D
Jel znas sta cekas?! Kakva ti je bila trudnoca do sad?! Odakle si?!
I ja sam sad u 9tom i jedva cekam vise da se porodim zbog svih boljki koje me sad muce... :dash: ne treba previse da panicis, ne treba ti to... :aha:

Inace trudnice se nadam da ste dobro... ja sam neispavana, u bolovima od je..ene karlice i nervozna i sva bljak... :besna:
Cao Kockic! Evo da te utesim, i mene ubise i ledja i karlica... Nista mi vise ne odgovara, ni krevet ni stolica, ni sofa, dzaba sto jastuka... Muz hoce da mi kupi novu stolicu za kompjuter koja mi najvise bude odgovarala jer ova koju imam je sa visokim naslonom, a to mi nikako ne pase, moram da stavljam jastuk i kad u njoj sedim... Haos, ali sve vec znas... z:( Pa jos kad nam mlade mame kazu "nije to nista sta vas sve ceka", e onda sam stvarno patos. z:cry:
Pozdrav za vas dve, strpi se jos malo... z:)

Joj kako li ce tek tebe da boli uskoroooo :roll: :dash: rano su ti poceli ti bolovi u ledjima, karlici itd. Samo se nadam da ces naci neki cudotvoran nacin da te malo prodje... :aha: ja cak vise ni na ovaj Beluga jastuk za trudnjace i dojenje ne mogu da se namestim kako treba... :besna:
CMOK!!! :cmok:

Joj kako li ce tek tebe da boli uskoroooo :roll: :dash: rano su ti poceli ti bolovi u ledjima, karlici itd. Samo se nadam da ces naci neki cudotvoran nacin da te malo prodje... :aha: ja cak vise ni na ovaj Beluga jastuk za trudnjace i dojenje ne mogu da se namestim kako treba... :besna:
CMOK!!! :cmok:
E, sto me utesi, baksuze. z:p Ja spavam sedeci, i zbog toga mi karlica otpada, nocu sva utrnem... A preko dana pocnu ledja da me otkidaju. Al sta da se radi, iz ove koze se ne moze. :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back