Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
СРЕЋАН БОЖИЋ СВИМА! :)
Поделићу с вама једну прелепу порукицу коју сам добила јутрос:

Мир у земљи, а у кући слога,
Добро здравље од Господа Бога.
Ведро лице, душа распевана,
да се јутром будиш наспавана.

Да искрене имаш пријатеље,
да ти Господ услиши све жеље.
Да све радиш часно и поштено,
а у здрављу трошиш зарађено.

Стазом среће Господ нек те води.
Мир нам Божји!
Христос нам се роди!

:)

Ako ona ode sa 3 meseca radnog staza na trudnicko bolovanje, i bude na bolovanju do porodjaja da li joj se racuna i taj period kao radni staz ili ne? Odnosno da sa 3 meseca ode na trudnicko i za sest meseci kad se porodi, a naravno da je za vreme tih 6 meseci bila na trudnickom, da li joj se racuna 3 meseca radnog staza ili 9 meseci, tri koja je imala i 6 dok je bila na bolovanju?

Molim vas samo mi odgovorite na jos ovo i necu vas vise gnjaviti

Dobro jutro svima! Pravo zimsko jutro, sneg pada li pada ovde u Bg-u! Bice sankanja bas se radujem...Ovih dana se rasturih od klope...ostavila sam vadjenje krvi za subotu, mislim kada bih sada izvadila da bi mi bilo sve poviseno, i secer i holesterol i sve...pozz svima

Dobro jutro...
Nesto se i ne radujem snegu kao ranije...Ako bude klizavo, bice frka izaci iz kuce sa stomacima:sanke:
Iznervirala me komisija jutros koja mi je opet produzila do 11. februara, umesto da napisu do daljnjeg, pa samo da otvorim porodiljsko krajem februara. Bio je moj muz i rekli mu da dodjem i ja sledeci put pa da otvorimo porodiljsko. 11. feb, je tacno 45 dana pre termina, nece valjda vec da mi otvaraju?! Ja sam htela sto duze da ne radim tj. 28 dana pre termina da otvorim. Svi su mi rekli da komisija na kraju napise do daljnjeg, a dr u domu zdravlja otvara s tobom u dogovoru kad ti odgovara od 28-45dana. Ima da ima trazim da mi produze jos 15 dana trudnicko...Kreteni!

Dobro jutro z:)
Mi smo sve oteceni,i noge i ruke,koliko boli poludecu z:(
Jutros nam javili,prijateljica nam se porodila nocas u 2h,termin joj je 1februara,al mali pozurio,ned dana tek sto je usla u deveti,uradjen joj je carski,decko ima 2800gr i 48cm:klap::pivce::kiss::kiss::kiss: zove se sasha(sasa)z:lol:
Kasnije cu vam ispricati kako je bilo sa babicom z:girl:

Dobro jutro :cao:
Evo nas dve se opet uspavale ko prave, a snega do kolena :mrgreen: :eek: hvala Bogu pa mi sad svekrva sve donosi u sobu sto mi treba, ne moram da izlazim, ipak je mozda klizavo :aha:

Bonzi pa sto toliko otices?! :sad2:
Angi nemoj se nerviras! Sredices ti to, te komisije uvek zezaju... negooo breee eto mene u nedelju prepodne! :klap: kad cemo na nasu krempitu!? :D
Ennna heheheh :D mislim da svi patimo od te boljke sad tokom praznika... :rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back