Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj bananice....
ma nemaju ovi ovde nista posebno,kad sam kupovala dzins jedva sam nasla a sad eto i sa haljinicama problem....ako ne nadjem nista moracu da nosim pantalone i kupicu nesto za gore.....a bas sam htela neku simpaticnu haljinicu...ipak se udajem prvi put.....

Da mi je da sam u srbiju,nasla bi lakooo....

ili crtas direktno na zid ako si sigurna da mozes das izvuces savrseno (tezi nacin) ili napravi sablone pa ili sprejom ili cetkom (akrilnom bojom) .....posle imas samo malo doradjivanje....nema poteba za kartonom samo stampas na debljem papiru (250g)....karton nije precizan i tezak je za secenje......

Poslednja izmena:
ludnice, a da probas sa obicnim haljinicama koje su uske oko grudi, a od dole se sire? u njih mozes da spakujes bilo koji stomak z:mrgreen:

natasa verovatno sad uziva u svojoj bebici...kad se malo uhodaju, verovatno ce nam se javiti

ili crtas direktno na zid ako si sigurna da mozes das izvuces savrseno (tezi nacin) ili napravi sablone pa ili sprejom ili cetkom (akrilnom bojom) .....posle imas samo malo doradjivanje....nema poteba za kartonom samo stampas na debljem papiru (250g)....karton nije precizan i tezak je za secenje......

Hmmm... :think: vidis to za deblji papir ti nije losa ideja :aha: nemam sad zivce ni vreme da to crtam ovde u Shabcu sprejom i cetkicama, jer idem prekosutra za Bg tj pardon u nedelju ujutru, a i planiram za Martu kad kupimo nas stan da joj nacrtam u njenoj sobi svasta tako da ima vremena :klap: ovo nekako radim za svoju dusu, a i da izgleda slatko kad nam tatica dodje i vidi bebi kutak :mrgreen: :zaljubljena:
Hvala ti puno margic na savetima :D :cmok:

Moram da vas pitam....

jel zna neko sta se desilo sa Natasom,odavno je vec nema a bas mi nedostaje....nadam se da je imala lak porodjaj....

Joj nije nam se jos javljala :besna: a bas svi cesto razmisljamo o njoj, kako je prosla, kako je bebce itd... Nadam se da ce uskoro... :aha:

bonzi, hvala na iscrpnom izvestaju z:girl:
nije mi jasno samo ono oko opekotina od maslinovog ulja :eek:. mislim, jedino ako ces da ga uzimas iz vrelog tiganja :D:hahaha:
a nije valjda da ima zena kojima pada na pamet da brijaju dlake na licu, grudima, stomaku ili gde su im se vec pojavile :eek:
Maslinovo ulje se koristi samo u ishrani,a to za opekotine nisam ni ja bas razumela,pitacu muza pa cu vam reci!Koza kod trudnica je jako osetljiva i suva,mazda zato nije dozvoljeno...
A za dlake,ja bar nevolim da imam dlake,neuredno je,ne samo brijac vec i depilacija,mozda nekom nesmeta al meni da!Ali sve to dolazi sa trudnocom i nestaje posle porodjaja!Samo treba imati strpljenja :whistling: i ne dirati!

ja srecom nemam jake dlake, ni sad u trudnoci, ni inace.
ali da ih dobijem u trudnoci ne bih ih brijala, jer ako ih ostavim na miru posle trudnoce ce proci, a ako ih brijem moracu ih brijati zauvek. depilator jos i nekako, ali brijac stvarno ne treba koristiti.

angi,
sad ova dva tri casa pricaju o svemu,objasnice nam kako se kupa,oblaci bebac,masaza,kako reagovati kad je bolesno,temperat,grcevi itd,pa kako dojiti bebu,i jos sve sta treba da znamo,a posle su vezbice za disanje,i na kraju dace nam sve snimljeno na cd!

Bananice ,
Ti imas srece,ja pre nisam imala puno dlaka,ali sad sam nacisto odlakavila,i govorila sam za trudnicke dlake,one sto se pojave i trudnoci,i nebitno je sta koristis da ih odstranis,brijac,depilator ili vosak,one se nediraju,jednom ih skines i uvek ces morati,tako je babica meni rekla a sad svako radi kako hoce!

ok.....kad ti budu trebali saveti slobodno pitaj......
znaci vidimo se sledece nedelje.......

Da da vidimo se :klap: jel smem ti u Mek?! :think:

Mi danas bili na kontroli, beba napreduje dobro i ima pisu :)
Sad moramo da kupujemo garderobu, ne verujem da ce mu se svidjati Hrisine haljine i cvetici

Jeeej jos jedan pisonja!!! :D pa sta je ovo, godina decaka?! :eek: :think: ali su se ipak u Novogodisnjoj noci rodile prvo devojcice! :mrgreen:

Pa vidis bananicez;)i ja idem na foru da uzmem jednu lepu vecernju haljinu sa svetlom bojom da se onako sece ispod grudi a da se siri nadole ali NEMAJU....z:((
Haljine su im nikakve sve neka glupa moda ko da je iz praveka....Probala sam jednu slicnu takvu kao sto sam gore opisala ali bila mi tesna jer im je velicina premala bila je M a meni bi trebala L a oni nemaju...
Ma necu da se brinem ko sto kaze margo....ako nadjem haljinu bice haljina a ako ne onda bilo sta sto nadjem...pa sta cu sada....

A sto se tice tih dlaka...ma meni su dlakice na stomaku sve onako krenula da idu nagore i naravno imam ih vise ali ih ne diram...a inace sam pre trudnoce imala bas dosta dlakave noge a sad dlaka nema toliko....cudno jedno...z:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back