wc@ludnica
Zainteresovan član
- Poruka
- 353
Joooooj  Kockice,
    Kockice,
Sto su simpaticne ove slikice,bas mi se svidjaju!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako ces ih to staviti na zid?

Kockice,
    Kockice,Sto su simpaticne ove slikice,bas mi se svidjaju!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako ces ih to staviti na zid?

jos ne znam kako cu, ali razmisljam da ih isprintam, pa zalepim na karton, pa na zid, a bojama cu neke sare napraviti na zidu ispod njih
 jos ne znam kako cu, ali razmisljam da ih isprintam, pa zalepim na karton, pa na zid, a bojama cu neke sare napraviti na zidu ispod njih  ma pojmaaa nemam
 ma pojmaaa nemam 

nemam sad zivce ni vreme da to crtam ovde u Shabcu sprejom i cetkicama, jer idem prekosutra za Bg tj pardon u nedelju ujutru, a i planiram za Martu kad kupimo nas stan da joj nacrtam u njenoj sobi svasta tako da ima vremena
 nemam sad zivce ni vreme da to crtam ovde u Shabcu sprejom i cetkicama, jer idem prekosutra za Bg tj pardon u nedelju ujutru, a i planiram za Martu kad kupimo nas stan da joj nacrtam u njenoj sobi svasta tako da ima vremena  ovo nekako radim za svoju dusu, a i da izgleda slatko kad nam tatica dodje i vidi bebi kutak
 ovo nekako radim za svoju dusu, a i da izgleda slatko kad nam tatica dodje i vidi bebi kutak  

a bas svi cesto razmisljamo o njoj, kako je prosla, kako je bebce itd... Nadam se da ce uskoro...
 a bas svi cesto razmisljamo o njoj, kako je prosla, kako je bebce itd... Nadam se da ce uskoro...  

. mislim, jedino ako ces da ga uzimas iz vrelog tiganja
. mislim, jedino ako ces da ga uzimas iz vrelog tiganja  i ne dirati!
 i ne dirati! 

znaci idemo na Mekisanje sledece nedelje!
 znaci idemo na Mekisanje sledece nedelje!  i ja idem na foru da uzmem jednu lepu vecernju haljinu sa svetlom bojom da se onako sece ispod grudi a da se siri nadole ali NEMAJU....
i ja idem na foru da uzmem jednu lepu vecernju haljinu sa svetlom bojom da se onako sece ispod grudi a da se siri nadole ali NEMAJU....