Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bas ti nije dan......umotaj se u cebence i grej se......nemoj da se razbolis.......
mi smo standardno dobro......samo sam se nesto malo ulenjila u zadnjih par dana....nesto me sve mrzi......mozda zbog ovog groznog vremena......

bas ti nije dan......umotaj se u cebence i grej se......nemoj da se razbolis.......
mi smo standardno dobro......samo sam se nesto malo ulenjila u zadnjih par dana....nesto me sve mrzi......mozda zbog ovog groznog vremena......

Da znas da nije... a uzela sam 3 jorgana, valjda se necu smrznuti, znaci bas je hladno... upalila sam TA pec ali dok se ona ugrejeeee... ihaaaj :roll:

E i ja sam tako lenja ovih dana, vala bas je ovo vreme u pitanju... :cao:

Angi,
Srecno sutra,javi sta je doca rekao!:cmok: :cao:
Test opterecenja se obavezno radi kod svake trudnice od 24ned -28ned,meni je secer dobar,neznam tacno koliko mrzi me sad da trazim po papirima,videcu sutra,joooj bas sam umorna,nemogu da gledam na oci,ustala u 7h,bila u laboratoriji,pa onda ceo dan radnje,koliko ljudi,strasno,tek sam se u 23h vratila kuci,sve me zivo boli,i imam kontrakcije ,popicu sad lek!Moj bebac dobio tri para odelceta,i portiklice,i sebi sam kupila bade mantil kad budem isla da se poradjam,prelep je,jer jos malo pocinju snizenja i sve ono bas dobro sklanjaju,neverujem da cu naci za mene a ni za enza,nesto ce mo naci al necu cekati snizenja!Laku noc!

Dobro jutro svima!
Diskus, ne sekiraj se uz tebe smo...beba ce ipak prerasti taj hematom, znam trudnice koje su ga imale pa ipak iznele trudnocu...nisi nam rekla koja si nedelja?
Angi, nadam se da ce te dr pustiti malo da izlazis...moja drugarica je imala dosta nisko posteljicu i jedino sto je dobila od zabrana je da ne leti avionom...dobro, mozda to nije bas isto, al malo da te utesim...
Kockice, kako je prosla noc?...nemoj mnogo da se oslanjas na tu klimu, mozda se nije ni pokvarila, al one cesto nece da rade kada je napolju hladno, a idu sve hladniji dani...zato imaj uz sebe neku malu grejalicu cisto da pregrmis dok se ne akumulira TA...znam o cemu pricam jer mi celu kucu grejemo na klime, al mm je frigomehanicar tako da on zna "cake" kad koja sme da radi a kada ne....al definitivno je najjeftiniji nacin grejanja...

joooj bas sam umorna,nemogu da gledam na oci,ustala u 7h,bila u laboratoriji,pa onda ceo dan radnje,koliko ljudi,strasno,tek sam se u 23h vratila kuci,sve me zivo boli,i imam kontrakcije ,popicu sad lek!

Ti bi mogla malo da smanjis brzinu na 2ku bonzita, ipak imas i kontrakcije a stalno negde cunjas... malo se smiri, prilezi... :cao:

Kockice, kako je prosla noc?...nemoj mnogo da se oslanjas na tu klimu, mozda se nije ni pokvarila, al one cesto nece da rade kada je napolju hladno, a idu sve hladniji dani...zato imaj uz sebe neku malu grejalicu cisto da pregrmis dok se ne akumulira TA...znam o cemu pricam jer mi celu kucu grejemo na klime, al mm je frigomehanicar tako da on zna "cake" kad koja sme da radi a kada ne....al definitivno je najjeftiniji nacin grejanja...

Noc je prosla ludo :dash: oko 2h me probudio bol u stomaku i kad sam otrcala u WC imala sam takav proliv... uh ko da su me klistirali znaci sama voda! :sad2: evo i dalje ga imam, sigurno je od hladnoce mi odreagovao stomak... :roll:
Ma mi smo jos i dali ogromne pare za onu klimu koja hladi sve do -20 stepeni napolju, nego je ova neka Inverter klima koja zna da zezne nesto ako dodje do kratkog spoja bilo gde... :rtfm: bili su mi sinoc majstori, dobijam novu klimu besplatno izmedju ponedeljka i srede :klap:
Inace nisam se pohvalila imam novi kompjuterski sto! :D bas je leeeep... :aha: a sad odoh da malo pricam sa taticom, on je sad kuci! :heart: pa onda moram malo da pospremim sobu i da sebe spremim jer mi u 15h dolaze gosti ;) sutra je Gogi i meni godisnjica braka, a pravim sedeljku za nase drustvo danas! Doci ce ih oko 5 do 7 ljudi, taman :cao:
Ljubim vas sve, mazite tibe! :heart:

11. nedelja sam. i u prvoj trudnoci sam imala hematom ali unutar posteljice i tada je pretio da ugusi bebu ako jos malo poraste, ali hvala bogu super se sve zavrsilo i rodila sam preslatku devojcicu. ali to se tada desilo tek od 5. meseca, a sada od pocetka i izvan je posteljice i od samog pocetka trudnoce. ali nadam se da ce i sada sve dobro proci. najvecu podrsku imam u cerkici koja redovno mazi, ljubi i golica bebu u maminoj pupi, posto cerkica mi ima dve god.

11. nedelja sam. i u prvoj trudnoci sam imala hematom ali unutar posteljice i tada je pretio da ugusi bebu ako jos malo poraste, ali hvala bogu super se sve zavrsilo i rodila sam preslatku devojcicu. ali to se tada desilo tek od 5. meseca, a sada od pocetka i izvan je posteljice i od samog pocetka trudnoce. ali nadam se da ce i sada sve dobro proci. najvecu podrsku imam u cerkici koja redovno mazi, ljubi i golica bebu u maminoj pupi, posto cerkica mi ima dve god.

Pa jel to gora varijanta da je izvan postaljice ili bolja?! :think:
Hehehe sta ce tek cerkica da radi kad pupa poraste velikaaa... :D :heart:

mi smo super.......
sredjujemo neke slike za sajt........
nadam se da se angi setka negde......
da li si ti bolje raspolozena......

Jesam ja sam danas ok! ;) pricala sa taticom, saznala da je i on plakao juce :sad2: pa smo se uzajamno oraspolozili, pricali i takooo... :heart: sad se evo sredjujem i cekam goste! :D

kod lekara sam svaki dan. sto se tice hematoma on je na jako nezgodnom mestu kod posteljice gde ako jos malo poraste odvaja se posteljica i trudnoci mogu samo da kazem dovidjenja. pijem lekove i dobijam inekcije. beba jako lepo napreduje sto me jedino uveseljava. hvala vam svima na podrsci.

Slusaj docu i moras ostati pozitivna i bice sve u redu,i ja sam cula da ti hematomi nesmetaju,jedna poznanica ima 2-3,nisam sigurna,od samog pocetka ,sad je 24ned,i bebac je dobro,napreduje,samo ide cesto kod doce i pije lekove,ni ona nemoze bas da lezi,ima sincica od 3god,zato mazi tvoju cerkicu i stomacic i uzivaj,bebac ce to da pregura,on brze raste,ljubimo te i cuvaj se :heart::heart:

Mene sve zivo boli,svaka koskica i svaki misic,prsti na ruke i stopala su mi bas otekla,misici na butinama kod prepone me uzasno boli kao da sam radila ceo dan vezbice,strasno,Zato danas nema mrdanja :rtfm:
Angi,
Javi kako je bilo kod doce ,i kako je bebac :heart::heart:

Poslednja izmena:
mnogo gora varijanta kako mi je obljasnila doktorka. neznam sta ce tada da radi ali vec sada je poludela za bebom i svaki dan me pita kada cu da joj rodim bebu, i onda zajedno brojimo dana do tada.

Jaooo nadam se da ce sve biti dobro! Ti nas izvestavaj... :aha: a mogu samo da zamislim kako je mala smokvica poludela za bebom! :D

Mene sve zivo boli,svaka koskica i svaki misic,prsti na ruke i stopala su mi bas otekla,misici na butinama kod prepone me uzasno boli kao da sam radila ceo dan vezbice,strasno,Zato danas nema mrdanja :rtfm:

Tooo zenska!!! :klap: odmaraj i uzivaj!!! :cmok:

Ma da,sad 10dana ima da ostanem u krevetu :( bas sam se preforsirala juce,mozda samo sat vremena sam sedela dok sam rucala,ono sve na nogama,kako da me neboli sve :roll:
Jer tebi bolje,jer ti prestala diareja?:cao:
Jer si uspela da stignes da sve spremis za drustvance?

Evo me sa lepim vestima.:), ne idealnim, ali za ovu moju situaciju super..Hvala sto brinete za mene...

Bebac je sada karlicno bio okrenut, kaze dr trenutno je tako, jer se non stop okrece...A ja mislila on mukica zaglavljen naglavacke...Malo se izvukao, jos je nisko, to ne moze da se popravi ali malo je bolje...Sto je najvaznije grlic mi je dugacak i cvrst i rekao je odlicno (hvatam se za svaku rec, sta cu:)) Pital sam je li bebac skorz do grlica, kaze nije.

Sad ima 800g i tacno je po terminu, a prednjacio je ranije 4-5dana. Kaze dr nema veze sa tim koliko ja jedem i da je to sve u redu. Videli smo mu glavicu, rucice, nozice...Zevao je bas kad smo ga slikali:) Imamo slicicu, ali slabo se vidi...
Dr je samo rekao i dalje mirovanje, ali onda ja sa pitanjima...Grlic super, jel smem malo ponekad sa pojasom da prosetam? A on se smeje i kzae: Sa prvom bebom budite oprezni, a posle cete biti opusteni...Kaze da smem da idem kolima kod nekog itd....Ma on bi najradije da ja lezim, ali vidim da smem malkice...Bio je mnogo optimisticniji nego prosli put, kad me prestravio...Naravno, necu ja sad da se ponasam kao sve je idealno...Ali povremeno cu da odem negde i budem na nogama kratko, pa sednem na kafu...Kuci cu da lezim...Bicu dobra:)
E, na kraju rekosmo za 4D...OK je reagovao, kaze nema problema...Da dodjemo tokom nedelje ili on ili jedna doktorka ce nam napraviti slicice...Tad ce mi uzeti i briseve na proveru...Nadam se da nece traziti pare za 4D, zna da smo platili....Kontrola posle Bozica...Skoro mesec dana, ko ce izdrzati...ali imacemo slicice, nadam se:)

Posle smo otisli do mojih pa do Merkatora malo, sve nam je to usput...Ja kao pustena s lanca:hahaha:....Gledali namestaj, kolica za bebu...sve na brzinu na pola sata...Kupila sam i slatku majicicu za sebe...
Cim sam dosla kuci legla sam...Prijalo mi je bas ali posle setnje, kafe, vode....Samo trcim u WC...

Eto, detaljni izvestaj od mene...Joj udavila sam vas...ali sta cu, shvatite me, posle 17 dana prvi izlazak iz kuce...:worth:
Kako ste vi?
Bonzita,
Smiri se malo, ti bas ode u krajnost sa skitnjom...
Kockice,
Ako imas u kuci nar-sipak, neka ti napravi sveki caj od kore nara, super je za te probleme...Meni jedan dr preporucio, stalno me hvatao stomacni virus pre par godina....

Margo,
Sta ti radis, jel odmaas ili rintas jos?

Diskus, drzi se...nadam se da ce to sve biti u redu.

Dosta je...Izbacice me sa foruma....:p

Ma da,sad 10dana ima da ostanem u krevetu :( bas sam se preforsirala juce,mozda samo sat vremena sam sedela dok sam rucala,ono sve na nogama,kako da me neboli sve :roll:
Jer tebi bolje,jer ti prestala diareja?:cao:
Jer si uspela da stignes da sve spremis za drustvance?

Da znas bas si se preforsirala :aha: sad odmaraj... videces kad beba dodje nista vise od odmora i da hoces, tako da sad koristi vreme! :brus:
Diareju sam jutros imala, ali od tad nisam isla u WC za tu nuzdu tako da ne znam dal imam i dalje :think: TA pec mi sad greje sobu, tako da je iole toplije, ali jedva cekam da mi dodju i ugrade novu klimu... :roll:
Ma malo sam samo i morala da spremam, ali sve je bilo cakum pakum :mrgreen: jos me zezali Goranovi drugari da ce se on slogirati kad vidi svoju sobu! :besna: posto je sad prava zenska soba :hahaha: eh... :manikir: lepo smo se svi druzili, jeli, neki pili alkohol, neki sokice, ma sve je bilo super i evo sad svi odose! :D tako da sam ja malo sela da se igram, pa cu kasnije na lalanje! :heart: Maki mi je danas bas nesto bila mirna, evo sad sam je bas pomazila i ona se malo mrdnula... :zag:

Evo me sa lepim vestima.:), ne idealnim, ali za ovu moju situaciju super..Hvala sto brinete za mene...

Kockice,
Ako imas u kuci nar-sipak, neka ti napravi sveki caj od kore nara, super je za te probleme...Meni jedan dr preporucio, stalno me hvatao stomacni virus pre par godina....

Eh drago mi je da je sve tako ok! :D samo ti polako, znaci smes da setkas pomalo, ali opet gledaj da vise lezis! :heart:
Joooj opet neki caj :dash: a ja mrziiiim cajeve... :besna: hvala ipak na savetu! :cao:

Kockice,

Sta ti je dr rekao za rezultate iz laboratorije, kazes da su neki bili van referentnih?
Meni ujutro dolaze da vade krv...bas me zanima jel mi gvozdje malo poraslo ili cu morati one ampule, za koje kazu da su odvratne...

Ijao...Kakvu to tortu od malina pominjes...Obozavam maline:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back